Znáte svatební časopis Marriage Guide?

Ahoj všem, chci se zeptat, znáte někdo časopis Marriage Guide? Zajímalo by mě, jestli je opravdu přínosný, jsou tam dobré tipy a tak nebo jestli to není jen časopis plný reklamy. Nemohl byste mi někdo poradit? Předem všem děkuji!
Odpovědět
Profilova fotka
Já osobně si myslím že je zbytečný, mě moc nepomohl mám poslední 4čísla a nic moc.. Jediný co mi pomohl k výběru svatební cesty.. mimochodem je psaný jedna strana česky druhá anglicky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
raději vyzkoušej časopis Nevěsta a nebo Svatba... (reklamám se nevyhneš v žádným) :-)
Odpovědět
@anickaamichal Děkuji za tip. K těm reklamám: je mi jasné, že tam reklamy budou, ale aby to nebyl časopis pouze plný reklam :) Každopádně se ale mrknu ještě na tu Nevěstu a Svatbu, děkuji moc!
Odpovědět
Profilova fotka
@simone5 nemáte zač
Odpovědět
Profilova fotka
@simone5 Časopis si můžete prohlédnout i online přímo na stránkách mgmagazine.cz Co se týče ostatních svatebních časopisů, tak jsou na tom s množstvím reklamy podobně. Prodejnost není tak vysoká jako u jiných žánrových časopisů, proto všechno dotují reklamy. Bez nich by to nešlo.
Odpovědět
Profilova fotka
@simone5 Dle me staci ziskat casopis i z lonskeho roku (na svatebnich veletrzich je obcas rozdavali zadarmo). Tam najdes ruzne tipy a rady, jsou porad stejne a opakuji se ve vsech casopisech. Ja mela nevestu a svatbu. Myslim ze by mi bohate postacil jeden. Jestli ti jde o saty a nejake trendy tak asi radeji projdi internet.
Odpovědět
Profilova fotka
Chtěla bych se zeptat zda nevíte, jestli všechny čapopisy o svatbách jsou k dostání i v trafikách nebo jen objednávkou přes net. Jediný na který jsem narazila byla Tvoje svatba, ale ten mě moc neuchvátil.
Odpovědět
Jéé, děkuji všem moc :) Hlavně tedy @video_majek, protože to jsem nevěděla, že se na to lze podívat na netu. @verunka_korunka. Děkuji! Mně ani tak nejde o to, že bych sama hledala inspiraci, ale chci sledovat svatební trendy u nás i v zahraničí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?