Zakrytí tetování na zádech nevěsty. Jak to udělat?

Profilova fotka
Zdravím :-) ... Mám přes celá záda tetování a ráda bych je na svatbu zakryla ... poradí mi někdo prosím ???
Odpovědět
1
2
@alena_semerakova já jsem narazila na to, že se tetování zakrývá normálně make-upem, zvlášť např. u filmu, kde je potřeba skrýt tetování herce / herečky, ale stejnak je to furt vidět a navíc bílé šaty by to asi dost zašpinilo... Nevím, jestli jde tetování něčím tak dokonale zakrýt, ale osobně si myslím, že asi těžko.. Takže jedině zvolit závoj, nebo alespoň krajkové bolerko přes šaty, když nechceš, aby bylo tetování vidět..
Odpovědět
taky tady jenom ještě dodatek pro zajímavost: http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-... - zakrytí celého tetování na rukou - tady to není skoro vidět, i když ty ruce se mi zdají takový míň přirozený, ale maskérka byla hodně šikovná ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
taky bych asi volila nejake bolerko aby to nebylo videt.. mac mazat se makeupem to bych taky mohla dopadnout cela flekata
Odpovědět
Profilova fotka
@alena_semerakova já nevím,sice na zádech mám tetování asi jen 12-15cm velké ale schovávat jej určitě nebudu,ba naopak..je to součást mě a chci aby bylo vidět,ale jinak je to tak jak psala @hannnahs make-up,bolerko a nebo našít na šaty tělovou látku,která se používá na šatech pro taneční či krasobruslaře :-) zkus se domluvit s kosmetičkou či vizážistkou která tě ve svatební den bude líčit,to že šaty ušpiníš tak vadit nebude,stejně se v půjčovnách perou a jde to domluvit předem,navíc zakrýváš jen tu část co vidět půjde ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Všechno toto už jsem vygooglovala a teď zvažuji buď bolerko, což je mi ze srdce protivné, nebo speciální make-up, který by teoreticky měl vydržet všechno. Bohužel teoreticky. Svatba je v létě, takže o to hůř. No a co se týče tetování, bohužel to je sice součást mne, ale nechtěná, respektive hodně nepovedená - mám teď motýla, který je flekatý a přes půlku zad, opravdu hrůza, takže o nějakém chlubení se kérkou nemůže být ani řeč. Tetování, které je 12 - 15 cm velké, je prcek :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
@alena_semerakova to máš pravdu já jsem chtěla před svatbou ještě jedno a větší,ale díky těhotenství to nejde...chce to najít dobrého tatéra co to opraví....jinak v tom bolerko by ses asi upekla ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ha ha, no to je právě ono :-D . Já jsem chtěla před svatbou opravdu starého tetování a takhle to dopadlo ... prostě bez komentáře, smutná a ohyzdná nevěsta ze mě bude :-( . Takže spíše než tatéra budu hledat ty nejnovější lasery, protože cover-up cover-upu, to snad nikdo na světě nemá :-D .
Odpovědět
Profilova fotka
@alena_semerakova to je asi pravda,schováš to make-upem...můžu se zeptat kdo byl tak šikovný a opravoval ti to? U nás máme hrozně šikovného Kubu a ten umí snad i zázraky :-) jeho práce bývá často i v časopisech :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@alena_semerakova být tebou, tak jdu do bolerka... než být nervózní a pořád se kontrolovat, jestli ti náhodou neteče make-up po zádech, tak bych se radši trochu připekla ;-) anebo nějaké takovéhle šaty:
Odpovědět
Profilova fotka
No, opravovali mi to u nás v Praze, v jednom známém studiu :-/ . Kde je to u vás :-) ??? Přemýšlím, že se nechám ještě jednou přetetovat, ale obávám se, že ta kérka je v současné chvíli už tak velká a tak barevná, že by s ní nehnul ani Musa černým flekem :-D . Mimochodem, od tohoto chlapíka mám tetování na lýtku a je to nááádhera :-) !!!
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji děkuji, ale šaty už mám vybrané :-( . Navíc ke krátkým vlasům jde málo co a velikost šatů 32 / 34 se shání opravdu špatně :-( .
Odpovědět
Profilova fotka
@alena_semerakova v těch šatech na obr. bys umřela horkem jsou podle obrázku z těžkého materiálu....jinak u nás je to kousek od Zlína,což je pro tebe celkem dálka...ale dobré je tetovací studio Bekus...ten frajer umí zázraky a u nás Kuba má CAN-Tatoo
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
http://www.facebook.com/photo.php?fbi... ... jen pro pobavení :-( .
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.facebook.com/photo.php?fbi... ... a takhle vypadá moje nožka, na kterou jsem naopak zase maximálně hrdá :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
...jak můžete vidět, tak už mi asi prakticky vůbec nic nepomůže, jen pytel :-( .
Odpovědět
Profilova fotka
@alena_semerakova myslím si,že ten make-up by to zakryl...jinak jukni na fotky u Kuby http://www.can-tattoo.cz/ jo a osobně jsem myslela,že ty záda jsou horší...motýl by byl krásnej malej,ale takhle je to síla....jo a ta tvá nožka mi nejde otevřít :-(
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.facebook.com/photo.php?fbi... ... tak ještě jeden pokus :-) . Už jsem koukala, díky za typ, ale já se obávám toho, že s tímhle už nikdo nic nenadělá :-( . Ten klučina (Kuba) dokonale maluje, borec !!!
Odpovědět
Profilova fotka
@alena_semerakova dobrý,ty tvý záda se k té noze vůbec nehodí :-) jo on je fakt dobrej,nevím jestli si kupuješ časopis o tetování,ale snad není měsíc kdyby tam neměl nějakou svou práci,jé dobrej,můj si chce nechat u něj vytetovat datum+jméno našeho miminka a já bych chtěla velkého anděla s datumem narození prcka...drahá chtěl i datum svatby,ale z něj asi vybere jen číslo 26,jelikož je jeho šťastné...
Odpovědět
Profilova fotka
NO tak to já bych si spíš usekla nohu a záda bych vystavila na obdiv.. Ten motýl není tak špatnej teda já bych si ho nedala ale ta noha tu bych si teda usekla.. :D
Odpovědět
Profilova fotka
Mam kerku pres cela zada....tedy uplne cela ne ale pracuje se na tom. Na svatbu jsem si koupila bolerko ktere jsem nakonec ani neoblikla protoze bylo fakt horko. A nakonec to nebulo tak spatne. Tvuj motyl je alespon takovy poeticky oproti moji biomechanice. Mrkni na moje album je tam vyfocena......byt tebou, nic nezakryvam a svatbu ladim do motylku :) jinak muzu doporucit Palnet tattoo z brna . Robin i Zmetek delaji fakt precizni prace, rekla bych ze patri k top10 v CR. Manzel ma cela zada a obe nohy a ja defacto taky a jsou to dokonale obrazy :)
Odpovědět
Profilova fotka
Můj motýl je jeden obrovský barevný flek :-D . Bez nápadu :-/ . Ale hlavně flek :-( . Pokud je tetování originál, s nápadem a hlavně naprosto precizně udělané, nemám námitky ani proti biomechanice :-D . Ale tohle, co mám já??? Kurnik, proč to nejde vygumovat :-( !!! A co se týče useknutí nohy, málo kdo asi pochopí význam tohoto tetování, ale také není jen tak pro každého ;-) . Holt když tetování, tak ať to stojí za to :-) . Žádné ledvinové pásy, nebo ještěrky na kotníku, fuj :-D . A dámy, díky za kontakty, ale právě jsem se od profi tatéra dozvěděla, že toto již bohužel přetetovat nelze, takže laser :-( . A to ještě nemám zdaleka zaručeno, že to bude fungovat, protože barevná tetováž se odstraňuje velmi nelehce :-( . No, už mě to stálo hodně slziček a ještě asi bude :-( .
Odpovědět
Profilova fotka
@alena_semerakova tak to ti vůbec nezávidím...ach jo...a mě se tvá noha líbí,je jiná a říká něco o tobě což by tetování mělo,aspoň dle mě...
Odpovědět
Profilova fotka
Holky já jsem si v 16 nechala udělat na rameno medvídka. Tetování mi paní zaručila, že je pigmentace jen na 5 let. PRDLAJS!!! Po deseti letech a čtyř laserových zákrocích mám jen jizvu....na svatbu budu mít kytičku k šatům na tom místě....děs no..za blbost se platí.
Odpovědět
Profilova fotka
Hani, to ti nezávidím :-( ... taktéž mám strach, že mi laserovém odstranění tetováže zůstanou velké jizvy :-( . Peti, díky moc :-) . Říká o mě hodně především latinský nápis umístěný naspodu tetování :-) . Deus unus me iudicare potest, neboli jenom bůh mne může soudit. Mimochodem, na fotce byla nožka pěkně nateklá, takže nápis nebyl absolutně k přečtení :-D .
Odpovědět
Profilova fotka
@alena_semerakova tak to je vždycky,když je to čerstvé,jsem zvědavá jakého anděla mi Kuba vymyslí k narození miminka,jen je mi líto,že seto nestihne do svatby :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Nevadí, na svatbu budeš mít jistě spoustu jiných vzpomínek :-) . Mimochodem, takovéto tetování ti moc schvaluji, co jiného by o člověku mělo vypovídat více, než jeho vlastní díťátko ;-) !!!
Odpovědět
Profilova fotka
@alena_semerakova jojo tak můj chce tetování už několik let,teda koketuje s ním a já mu furt říkám ne,protože dle mého o tom musí bát vnitřně přesvědčený,což on není,takže oba dostaneme jedno až se nám narodí děťátko...navíc si myslím,že anděl se k miminku bude hodit :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
taky jsem pro tetování
Odpovědět
@alena_semerakova Nezlob se prosímtě za tu otázku, jak jak došlo k tomu motýlovi? Podle toho co máš na noze se k tobě přeci vůbec nehodí, to ti vážně dělal stejný tatér? A tys o tom nevěděla? Tohle monstrum přece nemohlo vzniknout během jedné - dvou návštěv, to muselo strašně trvat, ne? Přoč jsi ho to nechala dodělat? Asi ti nezbyde nic jiného, než se s ním smířit a oblíbit si ho, ale stejně si myslím, že pod rukama někoho šikovného by se mohl stát velmi osobitým a originálním, ty velké barevné prochy by se daly protetovat - jo a nemusel by se přece odstraňovat celý.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?