Trhy v Polském Těšíně

Profilova fotka
Děvčata, potřebuji poradit, nevíte náhodou, ,jestli jsou v Polsvém Těšíně na tržnicích i v lednu, po novém roce??? Prý je to tam zavřené a já mám v plánu si tam zajet na bílé botky, protože tady je ne a ne sehnat :-( A bohužel dřív se tam nedostanu
Odpovědět
no v lednu to nevím, ale vím, že skoro na všech trzích v Polsku mají po Vánocích až do konce roku zavřeno - udělají velké tržby a mají vyděláno... Jak je tomu v lednu to skutečně netuším...
Odpovědět
Profilova fotka
Já myslím, že v lednu tam už normálně budou. Akorát pokud budou šílené mrazy, tak se jim tam asi nebude chtít stát, ale jinak si myslím, že tam normálně jsou. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
super, dík
Odpovědět
Profilova fotka
čauko my jsme byli teď v sobotu v polsku, v klotzku a teda nic moc, sice velký výběr společenských šatů a pro pány sáčka i obleky ale jinka to tam stálo za prd, a celkem drahý, přepočet kč na zlotý dávali podle ksichtu, jednou řekli 7 Kč jindy zase 8,50, takže jsem su koupila jen krásné korále a tatkovi košile,miláčkovi se tam nic nelíbilo tak jsme jeli domů
Odpovědět
Ahoj,tak jestli muzu pridat trosku do "mlyna",tak se pripojuji k nazoru majinky. V Polsku je otevreno porad,jen je treba dat pozor,zda nemaji nejaky katolicky svatek,to pak vsichni sveti. Ale jinak potrebuji vydelat,takze tam jsou i kdyz mrzne nebo prsi. No a Katiz, jak to mas do Polska daleko? Ja jsem tam nedavno byla,ale zadnych peknych boticek jsem si nevsimla,oni tam maji hlavne sezonni veci. Ale mozna bys mohla zkusit polske obchody,tam maji fakt krasne zbozi.
Odpovědět
Profilova fotka
Do Polska to mám tak hodinu cesty autem, ale to nevadí. Vkládám tam dost hodně nadějí na ty bílé botky, protože tady je nemůžu sehnat!! Prý se 41 dámská nedělá ]-( Koupit si je tady v bazaru nemám odvahu, protože mi nemusejí padnou, prostě to chce odzkoušet :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Teď jsem byla v polsku a mají bílé boty jsem tam nespatřila, ale na polsko dost drahé :-p
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj,my jsme ted v tesine na trzich byli,ale zadne svatebni botky jsem tam moc nezahlidla.spis bych se kdyz tak mrkla do klasickych obchodu,ale ne na trh :o)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ja se ted v sobotu vratila z Polska. V lednu tam maji normalne. Ale svatebni botky tam nebyli na zadne burze a to jsem jich prosla hodne. A musim rict, ze jsou dost drazi. ale ty botky jsem si tam taky jela koupit, ale bohuzel ani jedny.
Odpovědět
Profilova fotka
A neobjevila bys nejaky pekny bily botky treba tady ve vyprodeji po lete v Humanicu nebo Deichmanu? Ja si ted koupila bily nadherny strevicky s ruzovym okrajickem v Deichmanu za 129 :-) Kc!!! A vel. 41!!! (Rekla bych, ze i trosku vetsi nez 41). Sice uz mam po svatbe, ale urcite je nejak vyuziju. Proste jsem je tam nemohla nechat. :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Snaním ke koupi ženich s nevěstou,ale všade je maji jen k půjčení.Nevíte,jestli maji v polsku na trzích otevřeno všechny všední dny?
Odpovědět
Profilova fotka
tak to by me taky zajimalo, zda se da jet do polska ve vsedni den....
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ve všední den jsou všude, proč ne? Mají tam otevřeno celý týden.... teda za neděli ruku do ohně nedám, když am mají tak zakořeněnou náboženskou tradici.
Odpovědět
Profilova fotka
Já vím že mají trhy středy, pátky, soboty, jinak pak ve všední den jedině do města, poblíž tržiště a tam mi to přijde předražené jezdíme tam za rodinou tak tohle vím :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, tak já mám z Polska krásný bílý botičky,ale byly koupený před dvouma rokama.Měla jsem je jednou na sobě :-) a to na mým plese.Mají jen jednu docela podstatnou nevýhodu a to,že se v nich do rána fakt vydržet nedá.Na plese jsem to vydržela do půlnoci,tak nevím jestli je vzít i na svatbu,musela bych se pak přezout,ale to by myslím nebyl problém, když oni jsou fakticky nádherný x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, já byla v Polsku-Kudowa, ve všední den a to ve středu někdy v říjnu na těch trzích, ceny tam měly pouze a jen uvedeny v českých korunách, na zlotý něměli ani nazpátek. Navíc jsem si tam koupila nádherné svatební šatičky za neuvěřitelných 2000kč a vypadají jako ty poslední v mém albu z Potěšení 79:)) Takže mám hroznou radost :-)
Odpovědět
Kamarád si koupil v Polsku svatební oblek. Když v něm přišel do salonu, aby ho sladili s nevěstou, paní valila oči, že prý je ten oblek velmi kvalitní. Když zjistila, že ho koupil v Polsku asi za 3500, vypadalo to, že poběží startovat auta a pojede nakupovat obleky do salonu. :-D
Odpovědět
:-) Prosím o sdělení, kdy se konná burza v Polsku - Těšíně. Je pravda, že každou středu a sobotu ?? Děkuji všem kdo odpoví.
Odpovědět
Profilova fotka
ve středu a v sobotu je tam tuším více stánků,ale jinak tam jsou každý den. Aspoň dřív to tak bylo!
Odpovědět
Profilova fotka
Já slyšela, že velká burza je jen ve středu a v sobotu, malá asi každý den
Odpovědět
Co vím, tak malá burza v Těšíně (u řeky) je každý den, ale v pondělí tam jsou kratší dobu, max. do 14-15h, přesně nevím :-N , a velká burza je ve středu a sobotu. V neděli bych tam určitě nejela, neslyšela jsem, že by tam někdo jezdil v neděli..... Co se týče botů bílých, svatebních na nevěstu, tak jsem v létě taky sháněla a dívala se na burzách, obou, jak malé, tak velké, ale marně, nic pěkného jsem tam neobjevila. Obleky na ženicha můžu taky doporučit koupit v Polsku, jsou krásné a levné.....někdy jsou kvalitnější než koupené od nás od známých firem.... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem boty v polsku bílé sehnala,zrovna na malé burze u vody,měli velký výběr dokonce i ty výšivané jako jsou od klaudia.
Odpovědět
marselina : tak to jsi měla štěstí, já tam nic takového neviděla a to jsem tam byla 3x..... :-(
Odpovědět
Trhy jsou kazdy den, ale v nedeli ne. Taky pozor na jejich svatky, to tam nepracuje ani noha. Obleky jsou velmi cenove prijatelne i v Tesine v obchodech, je tam obrovsky vyber, v nekterych obchodech prodavaji k oblekum i boty - napr. obchod u hranic, ktere byly kdysi z Polska vychozi. Muj chlopek je hubeny a vyssi a obleky kupujeme jenom tam, vzdycky je jich hodne na vyber, ne jako u nas, jeden a dost.
Odpovědět
Profilova fotka
kelisova: když máte zkušenosti s pánskými obleky v polsku, nevíš náhodou jestli se tam najdou nějaké i pro docela prostorově náročnějšího chlapa? :-N
Odpovědět
Petro, tatka si tam taky jezdi kupovat obleky, bricho ma a vzdycky prijede aspon se dvema. Ale nevim, jak moc prostorove narocny je tvuj chlopek :)
Odpovědět
Holky jsem z Těšína a do polska chodíme nakupovat dost často. Obleků mají v polskem těšíně u vody opravdu velky výběr. I my jsme tam kupovali. Se svatebními šaty ještě nemám skušenost ale dvě mé známe tam koupili šaty za 2000,-. Sama po novém roce to tam jdu skouknout. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
verrrunka: A ty šaty tam koupily v bazaru nebo kde?
Odpovědět
nee normalně na trhu
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Obnovuji diskuzi, uvažujeme, že bysme se vydali do Těšína asi příští víkend, ještě jsme tam nikdy nebyli:-) Tak doufám, že to najdem a něco koupíme, zrovna ten oblek by se hodil....
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?