Svatební noviny. Pošlete inspiraci

Ahoj slečny, připravujete některá svatební noviny, kde by byly info o svatebčanech, citáty, program dne, menu apod. ? Prosím o zaslání inspirace. Děkuji
Odpovědět
1
2
49
Ahoj Cabotine, nic takového neplánuji. Myslím, že se hosté seznámí navzájem :-) Moje mamčaj e docela v tomto aktivní a i ženichův svědek a můj jsou mluvní, takže to nechám na nich. A my se docela všichni známe, jelikož se všichni docela hodně navštěvujeme a proběhne dámská a pánská jízda. Program je každému jasný, hlavně ženichovi a mě, menu postupně všem říkáme, jelikož se ptají a mají zájem a už se vidí za stolem :-D Asi jsem Ti moc nepomohla :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Cabotine, já svatební noviny dělám a je to super zábava! O každém z hostů jsem napsala pár řádků, ale spíš jen takové zajímavosti, co mají rádi, jaké mají zájmy, přezdívky apod. a přidala jsem k tomu tak 2 fotečky každého svatebčana. Teda já píšu o své rodině a ženich má napsat o své, ale zatím se k tomu nemá, tak uvidíme :-) Pak tam píšu různé vtipy o manželsví, citáty, svatební zvyky a pověry. A taky krátký příběh o našem seznámení a zlomové okamžiky našeho vztahu, ze ktrých jsem si ale udělala vyloženě srandu. Hlavně, aby se hosté pobavili!
Odpovědět
Profilova fotka
Noviny tvořím podobně jako marinka, jen nepíšu o hostech, zaměřila jsem se spíš na nás dva. Jinak jsem taky zařadila Televizní program = program dne, Horoskop, Aktuality z domova, Toulky naší minulostí = historie našeho vztahu apod. Zatím jsem ve fázi vývoje, dělám na tom jen pár dní :-D
Odpovědět
Holky můžu se zeptat jak tvoříte svatební noviny. Nemám vůbec žádnou představu jak by to mělo vypadat???
Odpovědět
Ilci moc děkuji. Jen se chci zeptat kam to píšeš. Jakou formu mají tvoje svatební noviny?? Ilci seš moc hodná
Odpovědět
Profilova fotka
Dělám to ve Wordu. Přemýšlela jsem nad formátem. Nakonec to vytisknu na šířku na A4 a přehnu napůl. Z druhé strany na kopírce ofotím další stranu atd. Je to ale náročné na číslování stran. Snad jsi můj systém pochopila :-) Vlastně mám na jednom listě 4 stránky novin (na 1 listě papíru 2 stránky novin). Formát A4 mi přišel dost velkej.
Odpovědět
Ilci chápu to. Budeš tam dávat fotky?
Odpovědět
Profilova fotka
Původně jsem tam chtěla fotky dát, ale nejsou nic moc. Možná vymyslím něco jiného. Loni na svatbách holky tvořily album Tak jde čas, kde dávaly fotky nevěsty a ženicha od dětství a dolňovaly to vtipným komentářem. Takže možná udělám fotky zvlášť. Pokud mi vyjde čas ;-)
Odpovědět
Aha tak jo. A necháš si ty svatební noviny nějak svázat?? Kde jsi na ně vzala inspiraci??
Odpovědět
Profilova fotka
O novinách se mluvilo na jiném sv.serveru. Takže základ jsem okopírovala a teď sama tvořím. Vymýšlím další rubriky a tak. Původně bylo 8 stran, teď je 24 :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Asi je jen tak přeložím. Budu je dělat pro každého hosta a taky je asi dám kolegyním v kanclu. Takže jich bude přes 30 :-D
Odpovědět
A můžeš mi poslat na IP kde se o tom mluvilo??
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Klidně, hned jak to najdu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mame sice jen 8 stranek, ale zvladla jsem to za nejakych 6 hodin?? Jde to snadno, kdyz mate po ruce podklady. Diky ilci a Niko. Urcite by tam toho slo dat mnohem vic, ale svatbu mame uz v sobotu, takze jsem vdecna i za tohle. Urcite to hosty zabavi. Vybrala jsem tam slovnik muzsko-zensky i zensko-muzsky, Televizni program, profily nas dvou, rozhovor na tema Svatba dne, par citatu o manzelstvi a nekolik vtipu - obrazku i textu. Asi to z vas tedy vyzkousim nejdriv, urcite dam vedet, jak se libily ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ilči, prosím také do IP tip na svatební noviny. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Byla bych vděčná za tip na svatební noviny. Potřebovala bych nějak nakopnout. Nějaké vidět abych si udělala představu. Ene kdyžtak pak napiš jaký měly noviny ohlas.
Odpovědět
Profilova fotka
Ene, určitě pak poreferuj. Těšíme se Holky, máte v IP mejlíky
Odpovědět
Profilova fotka
Ilči, můžu taky poprosit o materiály ke svatebním novinám - odkaz na ten server apod. Ene, věnuješ mi prosím jeden výtisk? Díky moc.
Odpovědět
Profilova fotka
Ici, muzu taky poprosit...jsem strasne zvedava, jak takove noviny vypadaji....diky moc!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Jasne, jeste se prosim ve stredu pripomen!
Odpovědět
Profilova fotka
ilci, mohu taky poprosit o ukázku novin? Díky moc!
Odpovědět
Profilova fotka
Máš to tam ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ene a Ilci, můžu vás taky poprosit o zaslání všeho možnýho co máte ke svatebním novinám??? Jaksi se mi vykouřil z hlavy mozek a nic kloudnýho mě nenapadá :-D Moc moc díky
Odpovědět
Ilci, prosím, prosím, inspiruj mě taky...Moc děkuju!
Odpovědět
Profilova fotka
Ilči, díky moc, včera jsem nápad se svatebníma novinama konzultovala doma a byl na to dost dobrý ohlas.... tak se už těším :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, máte to v IP. Pokud jsem na někoho zapomněla, hoďte mi vzkaz na IP, bude to pro mě přehlednější ;-) Tak snad vám to pomůže jako inspirace :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Potřebovala bych poradit. Chtěla jsem sesmolit něco, co by obsahovalo veškeré instrukce pro svatebčany. Nejenže se mi zdá škoda dávat noviny s programem v době, kdy už je polovina včetně obřadu za námi, ale musím vymyslet alternativu obsahující seznam svatebních darů, zasedacího pořádku v autech a jiné záležitosti. Vydalo by to na jedny noviny určitě, ale tyto bych musela dávat s oznámením a pak by už noviny neplnily funkci pobavení během "prázdných" míst ve svatební den. Jak to vyřešit? Myslela jsem, že by tyto noviny mohly obsahovat seznam pozvaných hostů, jejich zasedací pořádek (včetně toho v autech - nemáme moc řidičů v rodině), samozřejmě program dne a menu, ale i seznam svatebních darů a informaci, že jejich aktuální stav spravuje jedna z maminek, dále nějakou legraci a všechno co k tomu patří. Nebo praktickou část dávat s oznámením a zbytek - zábavu ve svatební den jakožto přílohu do oněch novin? Nevím, jestli jsem nezapomněla na nějakou důležitou pasáž, ale snad jsem ten problém nastínila dostatečně srozumitelně. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Bud jako prilohu a nebo jsou mesicniky a oznameni se dava tak mesic predem. Tudis ty prakticke informace mit v kvetnovem cisle a ty zabavne a informace o vas dvou dat do cervnoveho cisla ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
To by asi šlo. ;-)
Odpovědět
Ahoj muf, krom toho odkazu, co je tu nekde před tím, tak se můžeš mrknout i na www.rodina.cz/clanek1519.htm
Odpovědět
1
2
49
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?