Svatební krabička první záchrany. Co vše do ní patří?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda by mi někdo poradil co vše mít ve svatební den s sebou - kdyby se cokoli přihodilo - takovou krabičku první záchrany. Děkuji za odpovědi.
Odpovědět
Ahojky, mám před svatbou, ale někde jsem četla - spoustu věcí ... punčochy náhradní, šitíčko, stíny, rtěnku .... náplast, hřeben, tampony, lak na vlasy .... pilník na nehty, sponky ..... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Šitíčko, náplasti, hygien.potřeby, náhradní silonky a nějaké sponečky bude mít u sebe svědkyně :-D
Odpovědět
děkuji za odpověď - je toho opravdu hodně :-)
Odpovědět
Připravit už pár dní předem do nějaké kabelky a svěřit kamarádce nebo mamince, nebo nechat v kufru u auta ..... asi je lepší být připravn ;-)
Odpovědět
Určitě nezapomenout papírové kapesníčky, ale taky se můžou hodit zicherky (zavírací špendlíky)- člověk nikdy neví a je to rychlejší než šití.
Odpovědět
Papírové kapesníky (nejlépe v pravé kapse ženicha) - pokud budeš při gratulacích slzet (jako já) :-) a pudřenku (nejlépe u svědkyně) ;-).
Odpovědět
Nevím co na svatbu, ale v běžné KPZ nosím tři zicherky, jehlu se světlou a tmavou nití a ustřižené platíčko se 4 ibuprákama :) (ty nitě jsou na ně namotané křížem, tak zároveń slouží jako špulka)
Odpovědět
Já určitě doporučuju náplasti, obzvlášť pokud nemáš pořádně rozchozený boty, což já teda neměla ;-)
Odpovědět
Pravda, na náplast jsem zapomněla, tu s sebou taky nosím vždy. Plus ty papírový kapesníčky.
Odpovědět
já mám S SEBOU v seznamu toto (jsou tam i větší věci, není to "do krabičky" :-) ) – občanky nás a svědků, prsteny s polštářkem, kapesníky, tabletky (ibalgin, bolest v krku, antikoncepce), tampon/malá vložka, kontaktní čočky, lesk na rty, pudr, zrcátko, deštníky, náhradní punčochy a punčocháče a podprsenku k "popůlnočkám", rekvizity na focení, náhradní přezutí, šaty na případné převlečení, náplati, foťák a nabité baterie, něčí mobil, peníze, zavírací špendlíky, vlasové sponky, pilníček a nůžky, hřeben, deodorant, tic tac, oblečení na ráno Takový malý seznam :-D ale kdo je připraven ... 8-)
Odpovědět
a ještě nějaké nezbytnosti na přenocování a ráno (věci na odlíčení, oblečení na spaní, kartáček s pastou ... atd) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych ještě doporučila pití, zvláště jestli máte svatbu v létě...my měli vedro a dvouhodinový focení bylo vážně vyčerpávající :-)
Odpovědět
Článek se načítá
to ostravaci: Hm, to fakt není do krabičky, ale do kufru :-), k tomu by to ještě chtělo šerpu, aby to všude nosil. Ale je pravda, že štěstí přeje připraveným.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?