Svatební hry

Dobrý den, já mám jeden dotaz. Od přítele brácha se v pátek (8.8.2014) žení. Přítel mu jde za svědka. Já a můj přítel jsme dostali za úkol se postarat o nějakou tu zábavu a to například hraní her. Našla jsem si hry i na internetu jako je sundávání nevěstě podvazku, hledání manžela podle hrudníku, tombolu o skvělé ceny :D u toho jsem se zasmála. Tak bych se chtěla zeptat co jste vy na Vaši svatbě hrály? :) Děkuji moc za odpovědi.
Odpovědět
@misulinka15 Ja mam za sebou nekolik svateb z pozice ,,kulturni ,,referentky a tech her je milion, spis jde o to, co maji oba radi, co delate a do ceho vseho jsou schopni jit. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@misulinka15 Rozhodně záleží na tom, jakou mají povahu. Například hledání manžela podle hrudníku a podvazek může spoustu lidí akorát naštvat a ten den jim zkazit.
Odpovědět
Už jsme mluvily přímo s nimi :) A chcou tam tu hru hledání nevěsty a ženicha :))
Odpovědět
@misulinka15 Mě manžel zase hledal podle lýtka :) Chce to tam dát mladší i starší ženy a i nějakého chlapa, ať je sranda :) A manžel mi sundaval podvazek zubama a pak ho házel, stejně jako já kytici :-D Byla to legrace :-)
Odpovědět
@aknel1000 Jo tak oni budou hledat podle nohy takže asi taky podle lýtka :) Tak to je jasné, že i chlapy :D
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem se nechals inspirovat zde :) : http://www.nove-svatebni-saty.cz/inde...
Odpovědět
Zkuste www.degubrno.cz... je to v centru Brna - Anenská 6.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem původně plánovala tu "vtipnou" svatební tombolu. Ale už je to tak profláknuté, že jsem od toho upustila. Tombola sice bude, ale bude klasická a s cenami které budou k užitkou a gurmánskému požitku :) Jinak plánuju hru královský kočár. Doufám, že se bude líbit. Když jsme u toho, nemáte náhodou některá někde předlohu, která by byla trochu delší? Děkujiii. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@emc svatební kočár jsme dělali a byla to zábava, zkusím dohledat a poslat..:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?