Svatební hostina bude 30 km od místa bydliště svatebčanů

Profilova fotka
Ahoj. Chtěla bych se zeptat, jestli máte zkušenosti s tím, že byste měli místo hostiny cca 30 km daleko od místa, kde bydlí svatebčané včetně vás. Máme obřad v místě bydliště, ale teď jsem našla úžasnou hospůdku, ale je o trochu dál, než bych chtěla. Budeme mít cca 50 hostů na hostině + večer jich přijde asi dalších 30.. Bohužel nemáme peníze na to, abychom ubytovávali hosty v hospůdce a ani tam tolik místa na ubytování není. Máte nějaké návrhy, jak to udělat?
Odpovědět
Profilova fotka
My to máme taky tak... Máme svatbu na Čeladné a jsme z Ostravy... Ubytujeme jenom rodinu ze Slovenska a Anglie (protože není zbytí) a ostatní hosty rozvezeme autem... postupně, jak budou hosté chtít jít na kutě.. No a kdo už na svatbu nebude chtít autem (aby mohl pít alkohol a nemusel tam auto nechávat), má možnost jet autobusem, který jsme objednali... vyjde to rozhodně levněji, než ubytování a já nepřijdu o místo, které mě okouzlilo a kde chci svatbu...Máme 80 hostů.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bartosba My to máme podobně. Hostina bude za Prahou, ale dánská část rodiny bude mít hotel v Praze, takže to bude řešit taxík. Ale u Tebe bych to asi řešila nějakým kamarádem, co má auto a nebude pít. A budeš mít zařízený odvoz :)
Odpovědět
Profilova fotka
My jedeme 30 km na obřad a pak zase 30 km zpět na hostinu :-) Ubytování zařizujeme jen pro moji část rodiny, mají to 250 km domů, přítelova část to má cca 2 km, takže to dojdou :-D A z mojí části rodiny už se ozvalo, že si to ubytko zaplatí nebo aspoň nějakou částkou přispějí, když je to jen pro ně.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?