Ohňostroj na svatbu. Za kolik? Máte zkušenost?

Dobrý den máte někod zkušenosti s ohňostrojem na svatbě? chtěl jsem uděla svojí budoucí manželce překvapení a to, že hned po obřadu by byl ohňostroj. Nevím ale jak pujde vidět když bude ještě světlo...a také by mě zajímala přibližná cena..chtěl bych to komplet od nějaké firmy z okolí Znojma... Děkuji za radu..
Odpovědět
Ahoj, chtěla jsem ohňostroj jako překvápko pro svatebčany a zvláště manžela, ale tam, kde máme svatbu, ho není možné uskutečnit. Na to si dejte bacha, pokud to má být v zástavě, natož v historické, pokud je blízko kostel či nemocnice, tak ohňostroje dovolené nejsou. I za denního světla je ohňostroj pěkný, i když v noci asi hezčí (video s denním ohňostrojem jsem viděla na webu firmy Soptík) Jinak záleží, jak chceš ohňostroj složitý a zda by ti stačil jednoduchý, který by mohl odpálit i někdo z vás. To se dá pak udělat ohňstroj i za 3-4 tis. @jjosef
Odpovědět
Profilova fotka
Budeme mít ohňostroj- podařilo se nám ho koupit před Silvestrem na Slevomatu a už ho půl roku sušíme doma na skříni. Měl by trvat skoro 3 minuty a stál nás 2tisíce. Už se na něj moc těšíme. Ale necháme ho rozhodně na večer. Jo a je to dost obrovská krabice- nevím, jak se ti podaří ho utajit ;-)
Odpovědět
@jjosef Ahojky, prosim o presun do tejto temy :) http://www.beremese.cz/diskuse/tema/o...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?