Neobvyklá svatba? Nechám se inšpirovat

Ahoj nevěsty, trochu to tady usíná, a tak mně napadlo, že bych se vás chtěla zeptat, jestli některá z vás plánuje nějakou zvláštní svatbu nebo jste ji některá zažila - například svatba v balónu, pod hladinou moře nebo v bazénu. Inspirujte nás nějakými zvláštními nápady. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tixie: moje kamarádka byla požádána o ruku pod vodou. Normálně se s přítelem potápěli v moři a on jí ukázal tabulku s nápisem, jestli si ho chce vzít a ona přikývla a dostala zásnubák. Tak to bylo trochu netradiční. :-D
Odpovědět
:-D lion, dobrý způsob, když to partner chce vyslovit, ale neví jak :-D :-D Mně kolegyně vyprávěla, jak její kamarádka dostala telegram (bylo to už před lety v době, kdy nebyly mobily). Její partner musel na nějakou dobu do zahraniční a jak byli od sebe, tak se jim stýskalo a najednou přišel telegram: Chceš si mě vzít? Tvůj.... Myslím, docela fajn překvapení :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Netradicni svatba nemusi byt jen adrenalinova :-) Nas kamarad oddavajici sam rika, ze nechape svatby, kdyz se nekdo chce zviditelnit, a tak se rozhodne pro svatbu treba v tom balone. Co ocenuje je, kdyz maji lide svatbu formou toho, co je spojilo nebo co maji oba radi. Takze kdyz jsou oba potapeci, tak pod vodou, atd.. My jsme svatbu meli pod rozhlednou, protoze nam jsou souzene. Fotili jsme se tam s fretkou, protoze je oba milujeme. Meli jsme netradicni motto: I seek you - program, pres ktery jsme se spolu seznamili. Netradicni bylo i oznameni, kde nebyly prstynky, holubicky, nevesta a zenich, ale jen ozdobne desky a v nich Nedbaje rad starsich a zkusenejsich.. Mel mi jit za svedka kamarad, se kterym se znam v podstate jen pres Internet, bohuzel ze zdravotnich duvodu to nevyslo. Je spousta veci, co dela svatbu netradicni, zalezi na tom, jake si to udelas ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
tixie, vystup na Mont Everest :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mně zase celý život provázely koně, tedy skoro celý život, a tak samozřejmě nesmějí chybět ani na mojí svatbě, ale protože nejsme moc movytí, tak jsem si vymyslela, že místo v autě přijedu k obřadu na koni. Je to už domluvený, ale jestli se to povede.... to se uvidí :-D
Odpovědět
picolo, to by byla romantika...můj děda jel pro babičku taky na koni :-) ...myslím, že by to bylo opravdu originální...
Odpovědět
picolo, těším se fotky, doufám, že nám je tady pověsíš :-) to je romantický ...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahojky, ted 28.8.2005 jsem byla na svatbe manzelovy sestry. Diky rodinemu zazemi jsem se zucastnila jako dulezity clen rodiny (mela jsem tam nekolik ruznych funkci) hinduisticke svatby primo v Delhi. Vsechno zacina nekdy kolem 4 odpoledne, kdy se jde k vizazistum, na make-up a oblect si saty.. no kolem 9 vecer zacinaji obrady a vse konci kolem 5 rano, kdy je tzv. Doli - odvoz nevesty z domu rodicu do domu jejiho manzela.. Na svatbu se zvou mraky hosti, na te nasi jich bylo asi 500, je to vse delane v anglickem stylu... ted myslim zahrada a otevrene nebe. Byl to opravdu uzasny zazitek. Mimochodem.. je zvykem ze zenich prijizdi na svatbu na bile kobyle.
Odpovědět
Už jsem ty fotky viděla, to je krááása!!! Budeš-li mít čas, napíšeš o tom prosím víc? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
kde nájdem tie fotky?
Odpovědět
tady jsou, ale jen dvě ;-( http://www.beremese.cz/companies/comp...
Odpovědět
Profilova fotka
Danielah, ďakujem ;-
Odpovědět
Článek se načítá
Silvie, to je krása! Ty sis vzala Inda a žijete tady? promiň, že jsem tak zvědavá, ale ty fotky se mi opravdu moc, moc líbí! :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Ahoj kocky, mam hloupy dotaz ale nevim kde se mam zeptat - pred casem jsem tu videla album s gotickou (spis gothickou - bile ksichty, cerne hadry, celkove ponure, takove upirske) svatbou a ted ho nemuzu objevit... bylo to tusim letos nebo loni...? Nevite kdo to byl? Chtela bych to album ukazat kolegyni kvuli inspiraci :) ale uz nevim ktere to bylo... Moc dekuji za pomoc!!!
Odpovědět
myslela si toto? http://www.mojasvadba.sk/album/album....
Odpovědět
Profilova fotka
Ano myslela jsem tenhle styl (goth wedding), ale to co mam na mysli byla realna svatba, bylo tu svatebni album... zenich vypadal jako Dracula (snazil se aspon) a nevesta byla v cernem... :)
Odpovědět
Profilova fotka
Naši kamarádi nám o své svatbě vůbec neřekli a nastrojili to tak, že udělali celonoční hru po Praze. A vyvrcholení té hry mělo být právě na jejich svatbě. Jenže jsme to prokoukli a připravili jim naprosto tradiční svatbu s koulí na nohu a spoustou "krásných" svatebních darů jako skleničkami s jeleny, lustrem, masivní vázou atd. Jejich rodiče se báječně bavili, i když novomanželé byli trochu naštvaní, že jim to až tak nevyšlo dle jejich představ, nakonec to bylo velmi povedené.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, my plánujeme trošku neobvyklou svatbu příští rok 8. března.... jen my dva, pláž, palmy.... nikomu nic neřekneme, jen že jedeme na dovču. Rodince nachystáme oznámení o svatbě, které dostanou 8. 3. ráno a přátelům dáme oznámení až když se vrátíme... pak to všechno už jen oslavíme a zapijeme... Ušetříme tak nám a hlavně rodičům strašnou spoustu starostí a zařizování a nervů s přípravami, aby všechno klaplo... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
myssinka: super nápad!!! Tak hlavně ať to klapne!! A jak je to s vyřizováním "papírů"? Musíš mít nějaké ověřené kopie dokladů? Jak se to řeší s matrikou?
Odpovědět
to by som brala aj ja... ALE... mamina sa s ocinom velmi tesili na moju svadbu, na vsetky tie vybavovacky, zhanacky a vsetky tie mile starosti okolo... no ocino sa toho nedozil ;-( tak mamke by som nemohla urobit, ze by som ju so svadbou takto "obisla"... a urobila som dobre ;-) lebo svadba bude 30.8.2008 a ona je uz cca 2 mesiace co to vie cela bez seba a naplno sa tomu venuje (viac nez ja :-D ) ... aspon nieco ju tesi ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
pattie: doufáme, že to klapne, už se nemůžeme dočkat.. s těmi papíry to je sice trošku složitější, ale nakonec to snad klapne. Do toho hotelu, kde budeme bydlet musíme měsíc před svatbou dodat kopie dokladů, těch stejných co tady, jen místo občanky je pas. Po svatbě nám dají certifikát, ale ten nám přijde za 45 dní poštou domů a na základětoho certifikátu si necháme zapsat svatbu do matriky u nás.. jediné co mě štve je, že těch 45 dní vlastně budu vdaná, ale nevím,jak si vlastně budu říkat, že se jmenuju :-) já se budu cítit, že už jsem manželova ale občanka bude bez odstřiženého rožku a s mým rodným příjmením... stejně tak v práci, nahlásím, že jsem se vdala, ale pořád budu používat svoje příjmení? simasi: na tvém místě bych asi taky volila klasickou svatbu, vždyť svatba má být tím nejkrásnějším dnem v životě, a měli by být všichni štastní... já vím, že naši to zkousnou a velkou výhodou je, že nebudu mít na svoji svatbě tchýni :-D :-D
Odpovědět
majdula: tito mali taku popolnocnu robu ako si asi myslela :) http://www.mojasvadba.sk/album/album....
Odpovědět
pattie zabila by som keby sme my nechceli klasicku svadbu a niekto by nam ju takto vystrojil ako si pisala :-N Ako asi by som sa tej svadby nezucastnila, nechcala by som tam ostatnych nech sa bavia a my by sme sa zobrali inokedy na tajnaka.
Odpovědět
myssinko, taky mam jednu variantu u more a taky je nejdulezitejsim bodem to, ze tam nebude tchyne :)
Odpovědět
myssinko, kelisova: hlavne si dobre rozmyslete, at nekomu neublizite. Moje mamka by mi to treba neodpustila. Nas by tedy ani nenapadlo slavit bez rodiny, na dovolenou k mori muze clovek jet kdykoli, ale svatebni den je oslavou stesti, tak by u toho meli byt ti, kteri se o to taky zaslouzili.(zalezi samozrejme na vztazich atd.)
Odpovědět
Profilova fotka
souhlasím s catf
Odpovědět
catf, s tim ja absolutne nesouhlasim. Proc by mel byt nekdo u tak soukrome zalezitosti, jako je svatba? To je stejne, jako by museli byt pri mem prvnim sjezdu na snowboardu z kopce, pri me prvni svickove...je to nadsazene, ale ja to tak mam. A co je na svatbe proboha ke slaveni? Mam na to ponekud jiny nazor. Nasi jsou nastesti v poho, mamka razi teorii, nekde se vemte a pak nam to reknete, takze neni co resit. A s tchanama mam "vyborny" vztah, strasne ublizili nejen mne, ale i priteli a ac jsem velice tolerantni, tak nektere veci se skousnout nedaji. A toto je moje pomsta jim a uz se na to strasne tesim, az se to dozvi posleze. Kdo nevi, co nam udelali, tezko pochopi.
Odpovědět
Asi bych se nebrala s tim, ze se chci nekomu posmtit...Je mi jasne, ze se chcete vzit...POkud nereknes proc jim to chcete rict az pote, tak asi nepochopime zase tak..Neno ja nepochopim... Ale nevim, beru, ze kdyz je tam nechcete, tak budiz...alesvym rodicum bych to neudelala...a je to zvlastni, ze k tomu ma Tvoje maminka takovy chladny vztah...
Odpovědět
kelisova: je to tvoja vec, ale tiež by som to nespravila rodičom. to by nebolo voči nim fér. takže tiež nechápem tvoje dvôvody pretože nepoznám celý príbeh. skrátka, vaše rozhodnutie, tak je správne.
Odpovědět
Ale my se nebereme, abychom se nekomu pomstili, ani to netajime, jen nikoho neinformujeme :) Nase rodina ma asi v genech, ze nemame radi oslavy a podobne, proto mi prijde normalni, jak to nasi vidi a nemam s tim problem. ericca, v cem je to nefer? Ja opravdu nepovazuju svatbu za neco duleziteho, my jsme s pritulem spolu 10 let a svatbu nijak dramaticky nebereme, spise uz se tesime, az to bude za nami. Ale nechci tady kazit diskuzi svym vztahem ke tchanum a tak, to patri jinam. A jak rikam, kdo nezna, nepochopi a ventilovat to tady nebudu, neb by se mi otevrela kudla v kapse.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?