Na svatební hostinu od kostela pěšky nebo autem?

Máme to do kostela kousek cca 200 - 300 m a přemýšlíme jestli jít pěšky na hostinu to od kostela máme naproti. A nevím váháme. Já bych klidně volila auta ale zase babička od mého přítele, že se nebudou moct ani napít atd.. a když by se šlo pěšky tak zase moje babička nevím jestli by nechtěla jet autem. Nevím chjo...
Odpovědět
pokud jde o tak malou vzdálenost, tak bych šla pěšky a vůbec nad tím neuvažovala. :-)
Odpovědět
@bianca87 já bych asi udělala kompromis - dle mého je zbytečný na takovej kousek volit auta.. takže bych to vzala pěšky. Ale třeba pro prarodiče, nevím, jak na tom jsou, soudím dle mé babičky, bych volila auto... Moje babča by neušla už ani 50 metrů, takže tam raději tím autem.
Odpovědět
@hannnahs @klarynka01 No, jenžte budeme mít maličkou celkem nás bude i s námi jen 17 není to trapné??
Odpovědět
@bianca87 jestli tím trapné myslíš jít pěšky, tak mně to příjde úplně v pohodě. spíš by mi přišlo divné skládat se do aut a za minutu zase vystoupit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bianca87 my taky měli svatbu maličkou, a ženich s rodinou dojeli autem měli to asi 10km ale ostatní chtěli jít pěšky (sešli sme se u mojí maminky která to má cca 300-400m) bohužel nám pršelo takže jely autem...já měla od svědkyně odvoz takže já bych jela tak i tak .... navíc stejně pak na hostinu by sme jeli 10km takže auta byly potřeba .... jinak trapné to není...proč taky? =-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bianca87 Taky bych šla na vašem místě pěšky (auto jen těm, co to zdravotní stav nedovolí), naopak mi to přijde hezké, vždyť na zámcích apod. se svatebčané taky seřadí už někde venku a pak jdou mnohdy kus, někam do sálu, bude to vypadat lépe, než se naskládat do aut, popojet 300 m, parkovat, zase z aut vyskákat a šup do kostela. Užij si "svatební průvod", auta jsou zbytečná a vůbec nevadí, že vás nebude celá vesnice ;-)
Odpovědět
Vyvolalo to ve mě vzpomínku na Slunce, seno a pár facek, kde Blažena autem popojede 10 metrů, takže je tam záběr jak nastoupí,auto cukne a ona vystoupí :-) Byla jsem na svatbě,kde se šlo pěšky asi dva kilometry v dešti a bylo to dobré :-) Ale určitě bych zohlednila zravotní stav...a jestli je vás takhle malinko, tak se zeptej, kdo chce autem a kdo pěšky.
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně jak píšou holky,babičkám a těm co to zdravotní stav nedovolí tak at jedou autem,ale jinak je super jít pěšky určitě,než na ten kousek brát auta,přijde mi že je to tak i hezčí :-) ,my jdeme taky pěšky,my to ale máme jen 50metrů takže tam ani není co řešit,vylezeme z baráku přejdeme silnici a jsme tam :-D :-D
Odpovědět
@bianca87 však to je jedno, kolik vás je ne? ;-) vezmi si taková velká města, kam se ani autem třebas do centra nesmí, taky ty všichni lidi, ať je jich málo nebo hodně prostě chtě nechtě musí jít pěšky. Ty máš tu možnost si vybrat, ale opravdu mi přijde zbytečný na takový kousek tahat (a vlastně i zdobit) auta, když uděláte pár kroků a jste tam..
Odpovědět
@hannnahs @peetulka22 @micipsa @jipe @aguaverde @klarynka01 Děvčata, tak nakonec je rozhodnuto, půjdeme pěšky, kdyby něco, tak řidič vezme babičky autem. Ale nevím v jakém pořadí jít do toho kostela. Můžou jít snoubenci spolu??
Odpovědět
Profilova fotka
@bianca87 pokud nechcete klasiku, 1. ženich s maminkou, pak svědci, pak ostatní a nakonec nevěsta s tatínkem, tak klidně můžete jít se snoubencem spolu a to asi jako poslední
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?