Mobilní aplikace nebo program do PC na přípravu svatby

Profilova fotka
Zdravím, chtěla bych se zeptat zda znáte nějaké programy nebo aplikace do mobilu určené na přípravu svatby. Aplikaci na Android jsem našla pouze zatím jednu a program do PC taky jen pár, ale všechny byly v angličtěně a musím uznat, že angličtina není moje silná stránka :-) Když už jsem na 90% zavrhla nějaký oficiální svatební diař, chtěla bych to něčím nahradit. A popravdě se docela divím, že s tím prozatím nikdo nepřišel. Díky za odpovědi a nápady :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kmotra87 Ja jsem si poridila blok, kde mam na zacatku popsane ruzne veci. Seznam hostu, jake budou saty, kde bude obrad a apod vcetne obrazku. Mam u toho vsechny dokumenty, ktere potrebuji. Na matriku, smlouvy, doklady o zaplaceni apod. A pak s tam pisu vsechno co me napadne. Co je potreba zaridit, co musime s pritelem probrat, co probrat se svedkyni co mi pomaha s pripravami a tak. A zatim mi to takhle dokonale vyhovuje. Snad ti to bude k necemu dobre. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lizzi007 Díky, nakonec jsem to taky tam vyřešila. Nejdřív jsem si stáhla pár programů v angličtině, ale nevyhovovaly mi. Pak jsme si koupila blok a rozdělila jsme si ho na seznam míst, seznam hostů atd. a potom jsem si vše i hodila do pc do excelu a do Microsoft OneNote, abych k tomu měla i přístup z mobilu :-D Ale popravdě jsme čekala, že v dnešní době plné všeljakých vychytávek sehnat takový program + aplikaci do mobilu bude takový problém :-)
Odpovědět
@kmotra87 Ahoj, já mám taky excel, tam to mám rozzáložkované - třeba včera jsem se dívala na záložku, kde mám napsané, co kdy stihnout, ať se pak na jaře neblázním - a vida, hned 2 položky z října putovaly do listopadu, protože je nemám splněné 8-) . A jinak mám i sešit, tam si píšu podobné věci jako do excelu, hlavně proto, kdyby mi odešel comp a taky, ať to kdyžtak můžu mít u sebe, kdyby něco. A hlavně... mě do něj hrozně moc baví psát... :-N
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?