Máte zkušenost s oddávajícím farářem Štěpánem Hájkem?

Profilova fotka
Ahoj, budeme mít letos v červenci svatbu v hotelu Fontána v Brně. A jako oddávající nám byl doporučen pan farář Hájek. Prý se nejedná o čistě církevní sňatek, že nevadí, když nejsme pokřtěny. Ale proběhne jako by byl církevní...kázání, slib atd. Prý oddává i na Kozí horce. Nemáte s ním nějakou zkušenost???
Odpovědět
Profilova fotka
To vas vazne zadnou neoddaval? :-(
Odpovědět
Ahoj, my by jsme taky chtěli obřad ve fontáně,ale bohužel mám pan Hájek již náš termín 22.5 obsazenej, takže sháníme někoho jiného a vůbec to není lehký.Takže možná budeme muset svatbu ve Fontáně kvůli tomu odříct.
Odpovědět
Profilova fotka
Vendy fakt? No tak to je škoda...náš termín měl naštěstí ještě volnej, což se divím, protože je i svatba na kozí horce (ale naštěstí bez obřadu). A nemohl by vám někoho dohodit??? Kolegu nebo tak? A zkusili jste oddávající v místě vašeho bydliště? Nebo zkuste zajet do Veverské Bítýšky... tam spadaly ty Nový dvory, tak vás třeba oddají...
Odpovědět
Ahoj, právě že ne musí tě oddat někdo pod koho spadá ten hotel tzn. pod Bystrc a tam se s nimi moc domluvit nedá. Teď slečna z Fontány zjišťuje co se dá. Háje jí dal kontakt na tu církev, kde jsou zruženi tady ti faráři kolem Hájka,ale víš jako to je když tam volá tak tam nikdo není a nedá ti nikdo číslo na mobil nikoho z nich. A protože to jsou faráři a mají to jenom jako přivýdělek tak jim je to celkem jedno. Ale mělo by jich být kole 10, tak to snad s nějakým z nich klapne.
Odpovědět
Tak hotovo mi už máme místostarostu z Bystrce na obřad, sehnala nám ji paní s Fontány. Takže supr.
Odpovědět
Profilova fotka
Jeee, tak to Vendy moc gratuluju!!!! Ja si slecnu provozni nemuzu vynachvalit...my s ni nemeli jediny problem. Mohli sme prijet na kalkulaci a prohlidku jeste ten den, co jsme ten hotel objevili, ze pry je tam az do 22hod, tak muzeme kdykoli. Byla mila, ochotna, poradila a kneze nam uhanela cely tyden, nez mu opravili ten pocitac a hned volala, ze se s nim mame spojit, ze s nama pocita. :-) Ani ta cena mi neprijde premrstena..je to hotel a jeste k tomu na prehrade. Takze na to maji ceny super. Kamaradka na ni ted nadava, ze pry byla arogantni, kdyz tam byli, ze maji malo penez na hostinu atd.
Odpovědět
JO docela jsem si oddychla takže mě se taky všehno zdá v pohodě. Jeslti chceš tak se připoj k nám založila jsem diskuzi Hotel Fontana brno. Asi mluvíš o MITOTE že? To vím s tou si píšu tak je hodně naštvaná, tak nevím třeba se jenom nepochopily já s nimi fakt nemám problém.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?