Kniha hostů, jaký k ní píšete text pro svatebčany?

Ahoj holky, mám dotaz - pokud jste měli na svatbě knihu hostů, jaký k nim píšete text pro svatebčany? U nás to na svatbách moc zvykem nebývá, tak aby pochopili k čemu to slouží.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bezdi Ahojky, my k ní nebudeme psát nic, ale až budeme uvádět zábavu, tak řekneme, ať nám v ní nechají památku v podobě vzkazů, malůvek apod.
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem chtěla už dát rovnou do oznámení program a tam i informace ohledně toho, co je kniha ostů, a kde do ní budou moci ostatní nechávat vzkazy pro nás dva :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme se domluvili na tom, že informace o svatbě, programu, knize, místě atd. budou natištěné jako noviny. Pojali jsme to tak, že svatebčané nemusí vůbec nosit žádná blahopřání a nám stačí zápis, nebo malůvka od dětí. Myslím, že to bude hezké......
Odpovědět
Profilova fotka
@tilickova to je uzasny napad s temi novinami... a kde se daji vyrobit? nebo jak to udelate? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme žádný text pro svatebčany ke knize hostů nepsali,měli jsme ji položenou na stolku s občerstvení po obřadu (měli jsme to venku a bylo vedro) a po obřadě jsme je požádali,aby nám tam něco hezkého napsali :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme s oznámením dávali takové zveršované informace a tam jsme si mimojiné přáli, aby nám nenosili přáníčka, ale aby se nám raději zvěčnili do knihy hostů :-). Mělo to dobrý ohlas.
Odpovědět
Profilova fotka
@kristizasl dělali jsme si je sami, v Microsoft Publisher programu. Žádná věda to není a je na to plno jiných programů, jiné nevěsty to dělají i ve wordu. Taky existují firmy, které to vytvářejí, ale nemám představu o financích, které to pak stojí. Můžu Ti poslat náhled jak to asi vypadá.... Jestli si to vyrobíš ve wordu nebo v čemkoli jiném, je na Tobě. přijde mi zbytečné za to platit......
Odpovědět
Profilova fotka
@tilickova Dekuju moc za tip! budu moc rada, kdyz mi posles, jak to vypada! diky! :)
Odpovědět
@tilickova můž taky poprosit o poslání?
Odpovědět
Profilova fotka
@holubing Určitě, jen mi pošli mailovou adresu, ať vím kam . Už jsem Ti psala zprávu, ale do té to nevložím :-)
Odpovědět
holky já jsem našla pěknou svatební knihu tady i s textem http://www.madeat.cz/elegantni-svateb...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?