Jaký alkohol mám donést na svatbu a v jakém množství?

Profilova fotka
Ahoj holky, možná mi poradíte ohledně jaký a kolik alkoholu na svatbu. Můžeme si donést svůj alkohol do restaurace, ale nevím v jakém množství na 40-50lidí. Nemáte někdo zkušenost?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj musis odebrat od nich alkohol oni maji urcite mnozstvi i nealko a pak si donest svoje :-)
Odpovědět
Ahojky, my jsme měli cca 70 osob a tvrdý alkohol také vlastní. Z restuarace jsme měli jen pivo a nealko. Vypilo se 120l nealka (cola, džus, sprite, voda), 300 piv a cca 25 l tvrdého alkoholu. Ale bylo nás hodně mladých a ti toho vypijou více. Měli jsme alkohol dovezený ze zahraničí, tak to nebylo tak drahé a měli jsme třeba i tequily, bacardi apod. Ale nejvíc se stejně pila klasika, jako Slivovice, Rum, Jelzin, Vodka - všeho bylo po 5litrech. Asi 2 litry tequily, a zbytek fernet, zelená, bacardi, whiskey.... Kupodivu vzhledem k množství vypitého alkoholu byli všichni v náladě a nikdo nijak nevyváděl :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my svůj alkohol mít nemůžeme, ale pro cca 45 lidí máme neomezeně nealko, plus je objednaný sud na 100 piv Gambrinus 10 a pak si případně můžou lidi dát Plzeň dvanáctku, pokud by soudek nestačil. S tvrdým jsme dohodnutý, že necháme na baru třeba 5 flašek různých druhů, vedle bude led a kdyby se to vypilo, tak se nás obsluha přijde zeptat, jestli tam mají ještě nějakou flašku dát, aby jsme to tak nějak v rámci možností ukočírovali.
Odpovědět
Profilova fotka
to je těžko odhadovat, každý pije jinak, chtělo by to asi sednout nad seznam hostů a podle zkušenosti odhadnout kdo co vypije a kolik, někdo je spíš vinař, někdo pivař, někdo nepije, nebo jen málo, jo a taky zvážit co bude k jídlu a co se k tomu hodí, my budeme mít cca 80 lidí a prase, takže u nás hlavní bude pivo (5 sudů po 50 litrech = 500 piv), pak víno cca 40l a tvrdýho už jen decentně, samozřejmě by se vypil (u nás se pije dost), ale nechci aby si tam někdo zbytečně vylejval hlavu, pokud se to někomu nebude líbit, tak má smůlu, nikdo ho tom držet nebude a samozřejmě jsem zapomněla na nealko, to bude kofola 2 sudy po 30 litrech, nějaké džusy a voda (pár balených perlivých, ale hlavně kohoutková :-))
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, my si vsechno organizujeme sami a pro 50 lidi (pul pivari a pul vinari) budeme mit 2x 50l sud (200 piv), 24x 0,7l bileho vina, 6x0,7l cerveneho vina, dohromady asi 120l nealka (coca-cola, fanta, sprite, voda perliva, neperliva, kofola, tonic, dzus pomeranc a jablko). Tvrdy alkohol zatim nakupuju v akcich a zatim mam 2x0,5l fernet, 3x0,5l becherovka, 3x0,5l becherovka lemond, 3x0,7l jelzin, 4x0,5l vodka, 2,5l rum, 2,4l whisky a pak nejaka ta slivovice a domaci zasoby ;-) Ohledne tvrdyho alkoholu asi udelam pruzkum a kdyztak dokoupime :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?