Cylindr v malé velikosti, ne plastový - kde seženu?

Pokud jsem diskuzi nevhodně zařadila tak se omlouvám, obdobné téma jsem tu zatím nenašla, a nevěděla jsem kam dotaz dát :-) Sháním cylindr (v případě nouze i buřinku nebo jiný klobouk) pro kloučka školáka, černý nebo tmavě šedý, s obvodem hlavy 54-55cm. Tedy ne z plastu, jako bývají klobouky na auta, ale z plsti nebo nějakého jiného vhodného materiálu. Nechci ho z půjčovny, protože vím že si ho pak rád nechá na památku. A problém je, že po surfování na netu mám pocit, že k sehnání jsou bud jen ty plastové klobouky na auto, anebo zas velké velikosti :-) Nemáte prosím někdo tip kde sehnat? Moc děkuji za každý nápad a přeji pěkný den :-)
Odpovědět
Dobrý den, my máme semišový klobouk, který se dá upevnit na auto pomocí přísavek nebo použít rovnou jako pokrývku hlavy. Je to normální dospělácky klobouk se svatební ozdobou najdete ho v našem e-shopu a do vyhledávače si zadejte "klobouk" nebo ho najdete tady http://eshop tecka zero.cz/cz/menu/4797/sortiment/svatba/dekorace-na-auto/kytice-apod-/clanek-3871-klobouk-pro-zenicha-s-ozdobou-bilou/
Odpovědět
Profilova fotka
@amy80 My jsme vloni kupovali cylindr na auto v hračkářství (myslím, že to bylo Pompo) a byl potažený nějakou látkou (co bylo pod ní, nevím) :-) Vyšel nás na krásných cca 100,- Kč :-)
Odpovědět
Děkuju za tip, do hračkářství se určitě mrknu, a jak byl veliký? :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?