Co je svatební kniha?

Profilova fotka
Holky,asi jsem úplně blbá,ale co je to přesně svatební kniha?Díííky:-)
Odpovědět
Tam ti potom každý z hostu muže napsat věnování co by vám přál do života a tak :)
Odpovědět
@akrrash aha, tak já si myslela, že to je kniha hostů..? To je tedy co?:-)
Odpovědět
víceméně je to to samé ;-) do svatební knihy můžou hosté napsat věnování, vzkazy, přání všeho dobrého nebo co je zamane... můžou tam být i třeba fotky, případně další věci k jejich pobavení - třeba příběh jak se novomanželé seznámili, a/nebo se do knihy můžou doplnit vzpomínkové věci po svatbě (kousek stužky z kytice, střep z rozbitého talíře, fotky, otisky,... klidně tam může být časem i ultrazvuk, fotky prcka apod. - je to taková sbírka vzpomínek, kterou si každý může udělat podle sebe jak chce ;-) podle mě je teda lepší krabice, kam se vleze víc věcí a kterou se pak člověk může přehrabovat, ale i ta kniha může k tomuhle sloužit ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Aha:-)A teď kdo má pravdu:-)Myslím,že to věnování se tam píše,ale proč tedy kniha?Stačí ozdobený papír s fotkou třeba,ne?A po svatbě dát do rámečku třeba...Nebo to má i jiný smysl?Fotky atd?
Odpovědět
Profilova fotka
aha,tak myslím,že poslední vysvětlení je dostačující:-))
Odpovědět
@titanie každý to má jinak, někdo svatební strom, jiný klícku na přáníčka, my měli třeba vzkazy věšené na prádelní šňůru... svatební noviny, svatební kniha... je to hrozně moc a záleží na co máš náladu, chuť, k čemu třeba máte s mužem vztah (někdo prohlíží fotky, jiný si pustí video, někdo zas chce mít obří krabici na půdě....) Může to být dárek od svědků, družiček, samovýroba... nebo prostě knihu mít nebudeš a taky se nic nestane ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My udelali svatebni "fotoknihu", ve fotokoutku se nam kazdy vyfotil a na kridovou tabulku napsal nejaky vzkaz. Mame aspon vesele fotky hostu na pamatku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
To je taky dobré..Ještě popřemýšlím,každopádně děkuju za odpovědi:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Koupíte i u nás, kde máme nepřebernou nabídku a každá nevěsta si tak najde svoje. Kniha hostů je vlastně svatební kniha. Záleží na Vás jak ji přesně použijete, ale nejlépe na vzkazy, nechat kolovat mezi hosty, například po hostině ve volné zábavě.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?