Varování DJ Jarda Šetlík J-Production s.r.o

pokud nechcete aby Vám pokazil Vaši zábavu na hostině,tak si ho rozhodně neberte. :-( Nám na osobní schůzce slíbil osobní účast,moderování... Nakonec nám 20minut po záčátku obřadu napsal,že za sebe posílá náhradu (jeho náhradník už to věděl měsíc předem,že bude hrát na naší svatbě) a víc se nám neozval. Po příjezdu na hostinu tam nebyl ani jeho náhradník,ten přijel až o hodinu a půl po nás. Krom písničky na první tanec neměl žádné informace,takže playlist který jsme tvořily dva měsíce téměř celá rodina byl jen ztrátou času. Takže za nás DJ Jarda Šetlík už nikdy a opravdu Vám ho nedoporučuji. WEB má http://svatebni-dj5.webnode.cz/ . a Fb www.facebook.com/jproduction.cz Tady na beremese je pod jarousss84 Vám Jardo,pokud to budete číst i přesto nepřeji aby Vás takhle někdo v tak důležitý den vypekl jako vy nás,protože je to něco strašného!
Odpovědět
Dobrý den, samozřejmě chápu Vaše rozzlobení, vyjádření jsem Vám poslal v mailu, nicméně za sebe mohu říct, že došlo k velkému selhání z mé strany a především ze strany kolegy, který měl veškeré informace ode mě (viz. mail), tudíž nechápu, proč se jimi neřídil.
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím si, že je dobře, že jste to Leničko tady publikovala. Je to klasický případ tady na Baremku, kde se schovávají podnikavci pod anonymním nickem, jako že nevěsta nebo ženich a není jim nejen stydno, že neplatí těch pár korun měsíčně za profil Pro, ale hlavně nemají veřejnou zodpovědnost za služby. Tedy milé skutečné nevěsty a ženichové, vybírejte z nabídky profesionálů a ne z nekorektních zdrojů. Je to tak vždycky, Když se někdo nepřihlásí ke svým službám korektně, nebude jeho služba nikdy korektní. A na osobní služby, jako je DJ, fotograf a další, které jsou zde nabízeny, posílat kohosi jiného je kromě zcela dramaticky vážných důvodů nemyslitelné.
Odpovědět
Profilova fotka
Zaplatil jsem zde inzerci v lednu na půl roku. Musím říct, že jsem za tu dobu zjistil, jak to zde asi chodí s nabídkami a když se mi admin před měsícem ozval, že mi končí profil, dlouho jsem přemýšlel, zda zaplatit na další období. No, nakonec jsem zaplatil, protože máme několik zakázek, které jsou zde z beremka a které momentálně dohráváme do září, abych případně mohl komunikovat s těmito zákazníky. Že je zde spousta služeb nabízených přes IP, anonymní prázdné profily, které pod rouškou přetvařování se za "nevěsty" nabízí služby všeho druhu, to je asi jasné. Stačí pak zájemkyni napsat, že doporučuje něco, nebo někoho, z vlastní zkušenosti atd. a že byla spokojená - ve skutečnosti nabídne jen sebe? Co mne ale zaráží, že spousta zájemkyň dává přednost právě nabídkám těchto anonymů a riskuje za případnou slevu nebo nevím za co, špatné služby, nízkou úroveň, nebo prostě nespokojenost. A hlavně, že se pak ničeho nedovolá, protože dala jen na anonymní doporučení a vlastně si to tak rozhodla sama! Brát k odpovědnosti nějakou neznámou "uživatelku"? Ti, co zde nabízí služby PRO, ti by si nedovolili platit inzerci s úmyslem někoho podvést, nesplnit požadavky a domluvené věci, jsou zde veřejně pod svým jménem a neriskovali by možnost v diskuzi poškození svého jména. Možná ty nabídky jsou dražší, to nevím, jen spekuluji, proč dostávají anonymní nabídky přednost, ale platíte si kvalitu a hlavně jistotu, že za své peníze dostanete to, co si domluvíte a objednáte. Osobně jsem si zaplatil inzerci s tím, že jsem si jistý, že nikdo nebude mít důvod v diskuzi napsat cokoliv negativního! Vážené nevěsty, no, když už chcete dát přednost spíš doporučení přes IP od "uživatelek", je velký rozdíl v doporučení přes IP od prádzného profilu, než od nevěsty, kde je fotoalbum a je to hmatatelná osoba, která doporučuje službu, kterou měla i ve skutečnosti na své svatbě!!! Na druhou stranu, nevěsta, která svatbu skutečně měla, nemá problém doporučit kohokoliv, s kým byla skutečně spokojená, veřejně v diskuzi a ne tajně v IP.
Odpovědět
My jsme si p. Šetlíka vybraly na naší svatbu a musím říct, že vše proběhlo O.K. Výborná domluva i přístup, takže za nás 100% spokojenost.
Odpovědět
@thomas84 A přijel asi osobně,že? Nám bohužel ne a v tom to asi bude.
Odpovědět
Ano, dorazil osobně.
Odpovědět
@lenickaondrik Přesně tak, byl u nás osobně.
Odpovědět
@dualmusic Tohle není o doporučení pře IP,ale o tom aby si nevěsty ohlídaly to aby přijel ten dotýčný s kým si to domlivily. S manželem jsme se s p.Šetlíkem před svatbou viděli na osobní schůzce,dohodli jsme se na všem,posleze podepsali smluvu a zaplatili zálohu.Ale v hlavičce smlouvý nebylo konkrétní jmeno DJ ale jen J-production s.r.o .....,ale do této doby pro nás byl příslib budu tam osobně víc než hlavička na smlouvě. Jinak pravdu máte určitě v tom ,že jsme si ho bohužel sami vybrali! Takže nevěsty při přípravách buďte opravdu velice obezřetné a hodně štěstí.
Odpovědět
@thomas84 to jste zřejmě měli štěstí
Odpovědět
dobrý den...mám stejnou, ne-li horší zkušenost a slibuju, že to budu křičet do celého světa, aby si pan Šetlík už v životě nikde nezahrál, protože nám pokazil svatbu. Na smlouvě jsme měli taktéž chytře J-Production, ale což o to...ve smlouvě bylo jasně napsáno, že DJ bude hrát od 17:00 s tím, že se zaručuje, že tam bude minimálně hodinu předem - 16:00. V 16:30 jsme mu začali volat - žádná odezva. Volali jsme z několika čísel, ale pan Šetlík nebral telefon ani nenapsal SMS prostě nic...v 17:00 jsem se slzami v očích myslela že si hodím mašli. Nakonec nás zachránil kamarádův známý a přijel hrát. V 17:20 dorazil nějaký pán a tvrdil, že jde od pana Šetlíka hrát. Nezlobte se na mě, ale co byste udělali vy? Manžel po něm chtěl peníze zpět (2500Kč záloha) a poslal ho pryč, jelikož druhý DJ co nám zachránil kůži už byl na cestě. Podotýkám, že domluva na písničkách a na všem byla rovněž přímo s panem Šetlíkem, takže ne jen že příjel pozdě a ještě někdo úplně jiný, ale hlavně pan Šetlík nezvedl telefon, nedal absolutně nijak vědět. Dnes je to 3 týdny od svatby a záloha, kterou jsme mu poslali stále i po několika urgencích nedorazila.
Odpovědět
@yukonek Nevím, kam jste mi zasílali urgenci na vrácení zálohy, protože první jsem od Vás obdržel až dnes na Facebooku, kam jsem Vám ihned odepsal ohledně čísla účtu pro vrácení zálohy.
Odpovědět
Profilova fotka
@yukonek tak to je vtipny, jak clovek, co si rika DJ @jarousss84 reaguje jen na tu zalohu a vubec ne na to, to co je pointou. Asi je mu to nekde no. Ja bych takovym lidem s odpustenim nakopala prdel!!! Jak si vubec mohou dovolit neprijit na sjednanou svatbu a parazituji na opravdovych profesionalech! Jak si muzou rikat profici? Temhle lidem bych prala aby na jejich svatbu nedorazila jedina sluzba, a jejich svatba stala za hov...! Jejich drzost nema meze fakt!!!
Odpovědět
Článek se načítá
Pene Šetlík vy jste tedy pěkný hajzl!!! Doufám, že si to žádná z nevěst, kterým jste pokazil svatbu nenechá pro sebe. At každý ví, co jste zač! Stydte se!!! Omlouvám se všem ostatním za svůj slovník, ale tohle mi tedy hlo žlučí neskutečným způsobem!!! Pak nemají být předsvatební přípravy stresující, když se i v téhle branži najdou takoví šupáci!!! Mít sílu na to pokazit někomu nejkrásnější den v životě to je tedy něco. Jak se vám, pane Šetlíku, v den, kdy víte, že jste někomu pokazil svatbu, usíná???
Odpovědět
@yukonek tak to je přesný,akorát s tím ,že u nás jeho náhrada zůstala hrát,protože jsme nikoho jiného neměli. Ale jinak o jeho praktikách tu budu taky pravidelně psát,aby se to už nikomu jinému nestalo !!!
Odpovědět
@luccieta Myslim, ze jiz vyse jsem reagoval.
Odpovědět
Profilova fotka
@jarousss84 jj ale na jinou - dalsi podvedenou-uzivatelku ;-)
Odpovědět
@luccieta Co k tomu napsat, bohuzel nemohu za nespolehlivost lidi z me agentury. Bylo to pro me velke ponauceni s kym spolupracovat a s kym ne.
Odpovědět
Profilova fotka
@jarousss84 Děláte si srandu? Nemůžete za nespolehlivost svých lidí? OMG. Věřím, že pro spoustu nevěst je toto zase ponaučení, koho si objednat a koho ne :-)
Odpovědět
@moncia Verte, ze i pro me je to velke ponauceni s kym spolupracovat a s kym ne, naivne jsem si myslel, ze spolupracuji se spolehlivymi lidmi, coz se mi celkem vymstilo.
Odpovědět
Profilova fotka
@jarousss84 Tým je tak silný, jak silný je jeho nejslabší článek - bohužel nejslabším článkem se vašem týmu jste vy - nejen tím, jak se chováte, ale také tím, jak vše svádíte na ostatní (mimochodem na ty, které jste si ke spolupráci sám vybral). @lenickaondrik @yukonek Tedy holky, jsem z toho absolutně znechucena, doufám, že i přes ty nervy se Vám svatba vydařila a přeji hodně štěstí ;-)
Odpovědět
@jarouss84 a @thomas84 jaka nahoda, ze jsou vase prezdivky vice nez podobne co??? a ani nemluvim o tom, ze oba profili jsou zalozene v breznu 2015... bezte se bodnout...
Odpovědět
@jarousss84 A za to, že jste nevěstě yukonek nezvedal v den svatby telefon, za to taky nemůžete? Polovinu nespokojenosti by jste včasnou komunikací, omluvami a řádnou kompenzací napravil. To je vaše chyba a ne týmu.
Odpovědět
Holky co dodat - urgenci o zálohu jsem několikrát posílala na mobil smskou. Mobil je určitě váš, protože ještě před svatbou jste mi z něj psal. OK ale zálohu prý dnes zasílá zpět, tak jsem zvědavá, snad v něm zbyla aspoň trocha lidskosti. Spolehlivost není hlavně na Vaší straně, kdy jste mi nebral telefon, kdybyste to zvedl a řekl, že tam DJ bude se zpožděním tak bych to ještě zkousla a byla v klidu, ale tohle opravdu ne. Pokud Vám něco nefunguje a nedokážete si zařídit spolehlivé lidi, tak to radši nedělejte, ušetříte tím ne jedné nevěstě slzy na vlastní svatbě. Můžu Vám říct, že můžete být rád, že jste nepřijel Vy - mužské osazenstvo kamarádů bylo připraveno zakročit. Tohle se prostě NEDĚLÁ ! Je to jediný den v životě, den který jsme chystali rok a pak to někdo jako vy zkazí. Naštěstí i tak to byl náš nejkrásnější den v životě, i když byl poznamenám stresem a brekem tak to stálo za to, ještě že máme kamarády, kteří se postarali během 10 min o DJ - o SPOLEHLIVÉHO DJ.
Odpovědět
@yukonek Ano, mobil můj je, poslední SMS od Vás mám ale v den svatby, max. den po něm. Kdybych s Vámi nechtěl nijak komunikovat, myslím, že bych Vám ani včera neodpověděl.
Odpovědět
vy sám Jardo by jste měl mít snahu vrátit to co Vám nepatří a ne čekat jesti se o zálohu někdo přihlásí.Nebo to taky hodíte na svůj nespolehlivý tým?
Odpovědět
@yukonek tak co už záloha dorazila?
Odpovědět
Profilova fotka
Můžu se jen přidat ke kolegům, kteří doporučují ty zaběhané firmy s tradicí a spoustou hodnocení, které si za svým výkonem a spolehlivostí stojí svým vlastním jménem a jménem kapely ( DJ) a neschovávají se za rozličné PRODAKŠNY ( vím jak se to píše) ale nezlobte se, vždycky když vidím nějakého vesnického Dj s reprobednami z obýváku a on si říká Production Music nebo tak nějak, fakt se musím smát.. Je mi stokrát milejší, když se firma jmenuje Dj Miloš Novák - protože je jasné, že by si blbým výkonem jen poškodil dobré jméno, které si jen tak nezmění. Většina nevěst věnuje přípravě svého velkého dne půlrok i rok práce.. Zkazit jim jeden z nejkrásnějších dnů v životě tím, že nepřijedu, nebo za sebe pošlu naprostého amatéra bez jakýchkoli info je prasárna, kterou si profesionál prostě nedovolí. Pokud dovolí, není to profesionál.. Už po několikáté můžu napsat jen to, že ta ušetřená tisícovka, nebo dvě za to, že vám někdo totálně zkazí zábavu na svatbě skutečně nestojí... :-(
Odpovědět
@lenickaondrik Den po svatbe jsem psal mail ohledne cisla uctu, reakce vsak nedorazila. Odpovim Vam klidne sam, zaloha jeste nedorazila, bude odeslana dnes nebo zitra, cekam na vraceni od kolegy, ktery na svatbu jel hrat a ten ji vcera posilal na nas ucet.
Odpovědět
Profilova fotka
@jarousss84 Vážený pane, za nespolehlivost lidí z toho, čemu říkáte agentura MŮŽETE! Pokud je agentura vaše - vy zodpovídáte. Drze tu píšete jako firma a zaregistrován jste jako ženich. Asi fakt chudá, neschopná agentura.. Předem lituji nevěsty, které si něco takového na svatbu zvolí.. Také bych ráda použila ostřejší výrazy, které by lépe vystihly styl vašeho podnikání, ale tím bych se jen špinila... Normálně bych ve slově Vy psala velké V, ale ve vašem případě od toho záměrně upouštím...
Odpovědět
@jarousss84 v SMS po svatbě bylo, že zálohu vrátíte - na číslo účtu jste se neptal a navíc - když jsme Vám posílali dvě zálohy, myslím, že není těžké si to dohledat. Psal jste jen, že nechápete naše jednání - TO MĚ S PROMINUTÍM VYTOČILO ABSOLUTNĚ DO RUDA a že zálohu posílate tedy zpátky - bylo to 2.8.2015, od té doby nic. Stále jsme trpěliví a počkáme do konce týdne, jinak to budu bohužel muset řešit jinak. Každopádně smsek jsem Vám psala pak asi další 3 s tím, jak to vypadá se zálohou, divné je, že byly doručeny a bylo to na to samé číslo, takže opravdu nechápu...řešit to už nechci jen chci svoje peníze zpět.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?