Playlist svatba

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, chci se zeptat, jestli byste neměly některé k zaslání playlist na svatbu? A máte některé zkušenosti s hraním hudby přes klasický přehrávač "winamp apod."? Mám trochu strach z toho, že se písničky nebudou prolínat jako "na diskotéce" a budou jen klasicky hrát za sebou... máte někdo zkušenosti? Potřebovala bych hudbu na cca 10hod. a nemám moc čas koukat, co zrovna frčí a vybírat jednotlivé písničky. Určitě bych tam chtěla slyšet něco z naší české scény, zahraniční, 80. a 90. léta a ty co teď "frčí" :), rychlejší i pomalejší :) taky si totiž nevím rady s tím, kdy mám zařadit jakou hudbu, aby to mělo hlavu a patu :) Děkujiii :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, z vlastní zkušenosti vím,že každá svatba si vyžaduje jiný playlist.Když Vám nějaká nevěsta pošle svůj playlist který měla na své svatbě,Vám se nemusí vůbec líbit.Každá společnost je trochu jiná a každý má jiný vkus na hudbu která se hraje. Repertoár který zmiňujete je takový tradiční svatební - od každého něco,je dobré, aby si každý našel svou oblíbenou skladbu. Nebylo by lepší si na svatbu pozvat nějakého DJ který bude zajisté hrát lépe než Winamp a dokáže reagovat na aktuální náladu a atmosféru? ;-) Pokud by jste měla jakékoliv dotazy,neváhejte se nezávazně ozvat. Přeji pěkný a klidný večer. Jirka - DJ Goro
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, když napíšeš email můžu ti poslat svůj seznam písniček, ale je to udělané namíru mě a mého přítele tak nevim jestli se bude líbit :) ale upravit si ho můžeš vždycky...
Odpovědět
@maky333 poslu ti zpravu do IP :)
Odpovědět
Profilova fotka
@maky333 Ahoj, můžu prosím taky pro inspiraci váš playlist? :) my teda Dje máme, ale ráda bych viděla, co se tak pouští :) Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Na mých stránkách najdete takový stručný playlist.. resp.seznam interpretů, kteří by na svatbě rozhodně chybět neměli. Případně pokud máte zájem, mohu se Vám o ozvučení postarat...
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím. Mám zkušenosti, že playlist dopředu připravený na svatbu, je opravdu nesmysl. Nevím teda jak kde, Jsem DJ a hraji především svatby na Zlínsku. Přece nemůžu vědět dopředu, jestli hosti mají raději lidovou hudbu, rock, disco a nebo taky něco nemají rádi vůbec. Zkušený DJ to rozezná a je schopen na místě produkci řídit a hrát podle vkusu hostů. Je rozdíl jestli jsou hosté spíše z rodinného kruhu, nebo kamarádi atd. Těch možností je spousta jaký druh hudby upřednostnit. Většinou to bývá od všeho trochu, Úplně nejhorší varianta je tzv. DJ bratranec a spol. Pokud je navíc teenager je na katastrofu zaděláno.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Ahoj, hledame hudbu na svatbu, DJ ci kapelu. Co se tyka repertoaru, jak pise v dotazu emc, urcite něco z naší české scény, zahraniční, 80. a 90. léta a ty co teď "frčí" emoticon, rychlejší i pomalejší a take zahranicni, trochu rocku i pomale balady. Cekame, ze hudebnici ci DJ budou mit i mluvene slovo a publikum umi i pobavit, popr. to "rozjet" pokud by "to usinalo" ;-) Vse se udeje na Rusave, okoli Bystrice pod Hostynem, 16.9.2017 Zn: SPECHAAAA! Dekuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme používali Spotify :)
Odpovědět
Profilova fotka
@djgoro Naprosto souhlasím. Do notebooku bude každý hrabat, hudbu přepínat, navíc univerzální playlist prostě neexistuje. :-)
Odpovědět
Taky jsem zvažovala, zda profesionála nebo pouštět písničky přes notebook a dát to nastarost někomu. Pročítala jsem tedy diskuze tady a všechny jsou stejné. Dj asi neumí číst a pokaždé se dotaz na playlist zvrhne v argumenty do notebooku bude každý hrabat, reakce na hosty atd. Autorka se ptala jaký playlist ne argumenty proč si vybrat profíka. Byla jsem na x svatbách, kde byl ten profesionál tak otřesný, že bych ho poslala po hodině domů. Nechtěl zahrát ani ženichovi písničku co chtěl atd. Navíc jako bonus beru, že si nastavím hudbu, která je pro mě se snoubencem snesitelná a nebudu poslouchat lidovky, protože se Dj zdá, že je ostatní chtějí slyšet.
Odpovědět
Asi moc dobře neumíš číst, protože je to napsané hned nad tvým příspěvkem. Jak si představuješ univerzální playlist, když každému se líbí něco jiného ? To přece nejde a dopředu to nahrát je už úplně mimo. Ani nevíš jak bude probíhat zábava. Neříkám, že každý DJ to umí perfektně, ale rozhodně na svatbě u toho (i když je to jen notebook) musí někdo sedět a věnovat se tomu, jinak to je katastrofa. A to že ti DJ nezahrál zrovna to co chceš ty, ale zahrál to co chtějí všichni ostatní je naprosto normální.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?