Hudba na svatbu v Brně - 21.6.2014, poradíte?

Profilova fotka
Zdravím vás všechny, hledám dobrou, ale ne závratně drahou hudbu na svatbu cca 25 lidí. Je lepší DJ nebo kapela o 2-3 lidech? Poradíte? Díky :-)
Odpovědět
Taky hledám nevěstu nemusí být mladá ale ani moc stará, nemusí být chytrá ale ani moc hloupá.Nevíte náhodou o takové.No ale ted vážně.Konkrétně v Brně dobrou a levnou hudbu to je utopie.
Odpovědět
My měli kapelu Šumichrást Malbohár a mohu dát jen ty nejlepší reference. Skvělá domluva, přijatelná cena (záleží samozřejmě jak daleko jedou, jak dlouho je tam chcete, atd.), navíc skvěle hráli celý večer.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, preferuji dj, ale to bude tím,že ho již 15 let dělám. Můzete se podívat na naše stránky, je tam vysvětleny výhody. Mohu Vám tedy nabídnout své služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 14 let a reference více jak 180 svateb. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
Profilova fotka
@modehnalova Děkuju, podívám se na ně :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě jedna drobná rada pro ty nevěstinky, které by chtěly nízkorozpoštovou svatbu.. ( já takovou taky měla, takže se nepošklebuji jen dávám tip ) Nedělejte svatbu v nejvypjatějším termínu z celého roku ! :-) Naší kapele např na 7.6. psalo asi 10 nevěst a na všechny červnové soboty to bude ( a je ) podobné. To vám pochopitelně dodavatelé nesleví, zájemců je totiž víc, než mohou dodavatelé uspokojit. proč by tedy slevňovali ? Tomu, kdo by chtěl ušetřit, nebo má malou svatbičku, doporučuji udělat akci v pátek, nebo v neděli. To jsou volní všichni svatební muzikanti, fotografové a spol. a na ceně se dá domluvit úplně jinak :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli hexe.cz samotnou zpěvačku a byla super :)
Odpovědět
Profilova fotka
Petulko, díky za tip!
Odpovědět
Můžu jen doporučit kapelu Rádobynadoby, jsou skvělí, žádná kutálka klávesy+zpěv, a cena byla přívětivá :) Je taky otázka, jakou máte představu o repertoáru, tihle hrají jazz a klezmer. Pokud byste chtěli spíš diskotékovej sortiment, tak bych se poohlédla jinde.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?