Mám na svatbu pozvat kamarádku?

Ahoj nevěsty, chtěla bych znát Váš názor. Už do školky mám kamarádku, se kterou jsem vždycky měla velice blízký vztah, považovala jsem ji za nejlepší kamarádku a vždy jsem si taky říkala, že pokud bych se někdy vdávala, půjde mi za svědka. Poté, co jsme obě nastoupily na VŠ, začal její zájem o naše kamarádství opadat. Vím, že toho měla a má pořád hodně, ale je schopná se mi půl roku neozvat. Kdykoli, kdy se chci sejít, tak VŽDY musím první napsat já. Nyní jsme se naposledy viděly koncem února (opět jsem ji předtím napsala já), od té doby se však neozvala. 9. dubna jsme se s přítelem zasnoubili a 9. září máme svatbu (ona to však vůbec neví). Nakonec mi půjde za svědkyni sestřenka. Mám ji na svatbu alespoň pozvat? Je mi to blbé, když se známe prakticky celý život. Díky za odpovědi. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@simona_michael S tim ti asi nikdo poradne neporadi, musis vedet sama, jestli ji mas rada, zalezi ti na ni a chtela bys ji tam. :-) My zveme asi 35 hostu, krome rodiny si zvu par kamaradek ze stredni, vidime se malokdy, ale jsou to jedine kamaradky, ktere mi zbyly a na svatbe je chci. Mela jsem par kamaradek, neco podobneho, jako je ta tva, s zadnou uz se nevidam, nemam si s nimi co rict, ta jedina, s kterou jsem si rozumnela mi dluzi penize rok a pul, takze videt ji by me asi zvedlo ze zidle :-D
Odpovědět
Já to mam podobně jako ty a nezvu ji. Bydlime kousek od sebe, dvakrát jsem ji psala za posledni pulrok, sice je pravda, ze na posledni chvíli, takže chapu, ze nemohla. Ale ona se neozve vubec. Takze ja uz se taky neozyvam a ani ji nezvu.
Odpovědět
Holky moc děkuju za reakce, já vím, že se asi ptám blbě, ale je to prostě takové dilema :-( Já ji mám ráda, taky mi už moc kamarádek nezbylo. Když se teda jednou za čas sejdeme, tak je to fajn, pokecáme, zasmějeme se. Ale už několikrát jsem ji řekla ať potom napíše, ale stejně se pak neozve.
Odpovědět
@simona_michael no tak když se sejdete a je to fajn, tak bych ji treba pozvala. U me to je jasny, protože se ani nesejdeme :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?