Focení ve vodě - místo Brno

Profilova fotka
Hledala jsem v diskuzích, ale konkrétní místa a nápady, kde se v Brně nebo blízkém okolí jet fotit do vody jsem nenašla. Máte někdo zkušenost buďto přímo z focení nebo i klidně z obyčejné návštěvy na výletě? Hledáme místo na vodní focení - myšleno nad vodou s hezkým zátiší a nejlépe, aby to bylo na západ? Zkoušela jsem hledat, googlit, ale nic moc nenacházím - chce to nějaké konkrétní doporučení :) Moc děkuju
Odpovědět
Profilova fotka
Rakvice .-) víc fotek zde: http://www.beremese.cz/catalog/vendor...
Odpovědět
Profilova fotka
@sonagoldova wow! moc děkuju, takové místo hledám!
Odpovědět
Profilova fotka
samozřejmě ocením i další tipy od dalších uživatelů. A věřím, že i další nevěsty, neb tady na beremku taková konkrétní diskuze moc není. Díky!
Odpovědět
Profilova fotka
@sonagoldova Super fotka. (pardon za odpoved mimi tema :) )
Odpovědět
Profilova fotka
Můžu doporučit tyhle místa: 49.2489697N, 16.7593139E (poslední rybník v Mariánském údolí, případně i procházka k dalším není k zahození, je tu ale možnost, že tu bude dost lidí - každopádně je poblíž dost dobrá kombinace lesa, skal, řeky a rybníků, což se v Brně moc často nevyskytuje) 49.3193817N, 16.7426306E (rybník v arboretu Křtiny, skvělá lokace, 500,- poplatek za svatební focení, bez lidí, v okolí spousta exotických rostlin, louky, březový háj... moje srdcovka, je to tam skvělý) 49.3323181N, 16.7735297E (zadní rybník u Olšovce v Jedovnicích, dlouhá hráz, louky, ale směrem k Jedovnicím dost kempů a lidí) 49.2781447N, 16.7836147E (rybníčky u bývalé vesnice Lhotky - sice zákaz vjezdu, ale my tam párkrát normálně projeli... menší rybníčky uprostřed lesů, naposledy tam byly lekníny) 49.2172547N, 16.6728717E (jezírko v Růženině lomu, 3 metry vysoká suchá tráva, krásný dřevěný chodníček, skalky uprostřed vody, krásně čistá voda... a bohužel hlavně v létě dost lidí a nudistů :D) na mapy.cz jsem to přehledně seřadil tu: http://bit.ly/vodni_plochy_brno snad to bude fungovat to jsou zatím taková moje místa, která jsou zároveň dobře dostupná, ale brzo si asi udělám výlet i k těm menším uprostřed lesa :) ať Vám fotky vyjdou! ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji jiná místa, například řeky! Teď je opravdu málo vody a například u olympie lze prakticky přejít řeku a dělat tam krásné fotky :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tady mám třeba předsvatební galerii ve vodě :) a je to v Brně :P http://svatby.oldrichhrb.cz/predsvate...
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych si teda tu vodu představoval čístější, se stromy okolo a aby tekla - to pak bude házet odlesky a dělat bokeh, takhle je to dost plochý a s nehezkou barvou :(
Odpovědět
@oldrichhrb tak z té vody mi naskákaly pupínky jen co koukám na fotky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@lalkaamichal Je to cista voda z ruzeninyho lomu, jen prselo, tak se zakalila :) jinak takhle minimalisticka kompozice byla schvalne Petre :)
Odpovědět
No nevím, není lepší počkat nebo najít jiné místo, než pak všem vysvětlovat, že to není foceno ve výtoku z modřické čističky?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?