Oddávající, který je ochoten přijet do okolí Prahy

Krásný den všem nevěstám :-) Vybíráme s partnerem místo a přesné datum květnové svatby, mimojiné zjišťuju že už je skoro všude plno :-) ted máme v jednání jedno místo kde bych zároven chtěla mít i obřad, ale už jsem si zjistila že z příslušné matriky nebudou ochotni tam dojet. Proto prosím o vaše tipy a zkušenosti. Co s tím? Znátě někoho kdo by byl ochotný přijet? Začínám se bát že svatba venku je jen moje fantazie :-( Moc děkuju pokud vás něco napadne!
Odpovědět
Profilova fotka
@amy80 Dobré poledne, toto lze řešit např. oddávajícím od unitářů, pokud by vás jejich "koncept" svatebního obřadu oslovil. Diskuse na toto téma např. zde: http://www.beremese.cz/diskuse/jine-s...
Odpovědět
@svatbaspribehem Pěkný den, děkuju moc za odpověd, ve svém dotazu jsem zapomněla uvést že nejsme věřící ani pokřtění, ale vypadá to že by to v tomhle případě nemělo vadit. Pročetla jsem ten odkaz, jsou tam většinou pozotivní zkušenosti :-) Pokud má někdo třeba ještě nějaký konkrétní ážitek (přece jen to téma už je starší) tak budu ráda :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@amy80 Já sama jsem byla na svatbě kamarádky, oddával je unitářský reverend p. Samojský a mohu říct, že to byl moc hezký zážitek :-)
Odpovědět
Tak jsem kontaktovala pana Samojského, a bohužel v náš termín už bude někde jinde, psala jsem mail také panu Makovičkovi a paní Fišerové, bohužel oba neodpovídají. Nemáte někdo prosím někdo na ně telefon? Telefon na paní Fišerovou jsem na webu našla, ale číslo neexistuje. Případně jiné tipy na někoho kdo působí jako oddávající v okolí Prahy, děkuji. Moc se bojím toho že nikoho neseženu :-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@amy80 ahoj, jak jste to nakonec vyřešili? Řeším ten samý problém :-( takže vytahuji téma :-N matrika nemá čas :-( máte nějaké kontakty prosím?
Odpovědět
Profilova fotka
@rowan řešili jsme stejný problém, protože matrika v neděli neoddává a dohodli jsme se s panem Makovičkou - apoštolská církev. Ale nemusíte být pokřtění a oddá vás, boha do proslovu totiž moc netahá:)
Odpovědět
@rowan Ahoj, dostala jsem doporučení od jedné ze zdejších uživatelek a tak nás nakonec oddal pan Řehák taktéž z Apoštolské církve, velmi milý a ochotný pán, jeho projev na obřadu měl veliký ohlas :-) Je z Pardubic, ale přijel za námi... Svatbu jsme měli včera :-)
Odpovědět
Profilova fotka
děkuju zkusím ! x-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak pan Samojský může jenom v 10.30 hod no přijde mi to dost brzy :-| pan Makovička jen v 18hod.. a @amy80 nemůžu najít kontakt na pana řeháka, prosím nemáš ho ještě?
Odpovědět
@rowan Zkuste, kontakt na pana Řeháka: http://tom.wbs.cz/Svatby.html
Odpovědět
Jasulka mě předběhla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@amy80 @jasulka moc děkuji, tak i pan řehák má plno :-( čas má až v 17hod. chjo :-S
Odpovědět
Článek se načítá
@rowan Ještě mám kontakt na pana Sikoru (možná Sýkoru, omlouvám se pokud se pletu, ale jméno mi bylo posláno smskou jako Sikora :-) ), také duchovní, tel. 739600228
Odpovědět
Profilova fotka
@amy80 děkuju ! zítra zkusím x-)
Odpovědět
@rowan Držím palce, dej vědět :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@amy80 ten nemá čas vůbec :-(
Odpovědět
To mě mrzí... já taky obvolala docela dost lidí, a když nemohli (prakticky všichni), tak jsem se jich vždycky ještě zeptala jestli mi nemůžou doporučit někoho dalšího.. většinou jsem dostala další tip... všechny už ale bohužel uloženy nemám.
Odpovědět
Profilova fotka
@amy80 i tak děkuju :-)!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ahoj holky, nemáte některá email na pana Samojského? A jak dlouho dopředu jste mu psaly o žádost o oddání/schůzku? Děkuji.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?