Chceme se vzít. Nevadí, že jsem na nemocenské?

Chci se zeptat na zkušenosti. Jsem ve 21tt a bohužel i na nemocenské. S přítelem by jsme se chtěli než se miminko narodí vzít (předpokladaný termín duben) ale zajímalo by mě jestli nějak nevadí ta nemocenská - nemá některá podobný "problém"??????????
Odpovědět
Normálně to nahlaš doktorovi a on ti udělá podle toho vycházky, je to vyjímka, ale jde to v pohodě, každý to tak dělá! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@vanule no to nevím @dice dle zákona můžeš mít vycházky jen 6h denně,ale pokud máš rozumného doktora,tak se s ním domluvíš...jde spíš o to,aby ti nedošla a ty si nepřišla o nemocenskou....ale pokud chcete třeba malou svatbu,dá se to krásně stihnout....když počítám náš čistý čas mimo domov na obřad a hostinu tak jsem z doma byla 7h ;-)
Odpovědět
@dice @petrajavor přesně mám 6h vycházky. Každopádně svatbu by jsem měli jen v rodiném kruhu, žádné dlouhé veselice.
Odpovědět
Já si i tak myslím že se na to dělají vyjímky, že se ta vycházka prodlouží nebo tak něco. vím že spousta holek to řešila a šlo to bezproblému, tak snad jo :-) , no a nebo se s Dr. domluvit at ti napise neomezený vycházky, pokud je fajn mohl by.
Odpovědět
Profilova fotka
@dice de nového zákona nemůžou být vycházky neomezeně...je to novinka od nového roku...dřív se to ale dělalo tak jak píšeš... @vanule taky je tak mám :-S ale myslím si,že to stihneš...
Odpovědět
@dice @petrajavor holky děkuji, uvidím příští týden jdu na kontrolu k doktorovi tak se poptám. Ale jak vidím jednodušší by bylo první svatba a pak mimi x-) x-) x-)
Odpovědět
Profilova fotka
nebo si na ten jeden den, nech napsat adresu na neschopence, tam kde budete mýt svatbu, takhle to udělala kamarádka. A bez problému.
Odpovědět
Profilova fotka
@vanule to by bylo,ale s mimíškem je ten den ještě krásnější,tedy aspoň pro nás byl :-) Všechno se dá zvládnout a i tak bude svatba krásná ;-)
Odpovědět
@petrajavor navíc my jsme na to mimísko taaaaak dlouho čekali
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?