Kdo a jak přidává fotky do Svatební inspirace?

Kdo a jak přidává fotky do Svatební ispirace? To vám ani nestojím za odpověď? Proč jste tuto otázku smazali?
Odpovědět
Profilova fotka
taky mě to zajímá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
nejspise to admini oznacili za 'zbytecne tema', ktere do fora nepatri ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@princezna_kp na to se, ale neptala, ptala se na to, kdo přidává fotky do Svatební inspirace ;-) otázka proč to smazala je nepodstatná..také tvá odpověd taky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@zmaldik precti si znovu otazku.... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
já si ji přečetla, nevím jak ty :-D ptala se poprvé kdo přidává fotky do inspirace a ted podruhé založila a zeptala se zase kdo přidává fotky do inspirace, nikdo ji neopověděl jen smazal otazku tak se zeptala, takže prvotní otázka zůstala nezodpovězená, takže asi tak :-D ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
takže téma bude asi opět smazáno páč nikdo nic :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@zmaldik precti si celou otazku autorky znovu... je tam otazek nekolik.. nikdo nerika, ze musis zodpovedet vsechny dotazy nebo jenom cast. absolutne nechapu tvoji narazku - narazis na co? Na to, ze jsi nepochopila vsechny otazky autorky? nebo na to, ze jsi si nevsimla tri otazniku? trippa: Kdo a jak přidává fotky do Svatební ispirace? To vám ani nestojím za odpověď? Proč jste tuto otázku smazali?
Odpovědět
Profilova fotka
tady se asi někdo špatně vyspal :D :D no nic moudřejší ustoupí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@princezna_kp nejsi admin, abys odpovídala za ně..jednoduše řečeno :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@zmaldik vyspala jsem se velice dobre, dekuji. ja vim, ze nejsem admin (a vi to vsichni ostatni vcetne tebe - je to jasny jak pecka), ale to neznamena, ze neni tezke uhodnout odpoved na jednu z otazek tazatelky... viz. ma odpoved. pockej, az ti admini budou mazat a blokovat tve vlastni albumy, inzeraty apod.. pak zrejme pochopis 'skrytou ironii' v me odpovedi c.1 - neboli 'vyjadreni soucitu' smerem k tazatelce nad jejim prvnim smazanym tematem. nema cenu se vice k tomuto vyjadrovat. myslim si, ze tva puvodni narazka byla zbytecna a nic noveho do tematu neprinesla. kdyz neni cim prispet, tak proc prispivat?? a proc odsuzovat prispevky druhych, ktere jsou k tematu? (za me - ja v tvem jednani teda logiku vubec nevidim) zarazi mne dale, ze rozhodujes o tom, ze tazatelky puvodni 'otazka byla nepodstatna' a o tom ze odpoved jineho prispevatele take.... *** ***zmaldik @princezna_kp na to se, ale neptala, ptala se na to, kdo přidává fotky do Svatební inspirace otázka proč to smazala je nepodstatná..také tvá odpověd taky
Odpovědět
Profilova fotka
jak jde vidět, asi si potřebuješ popovídat :-) v pořádku v pořádku, každý má své ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@princezna_kp pokud to tedy byla skrytá ironie, neboli 'vyjadreni soucitu' smerem k tazatelce nad jejim prvnim smazanym tematem... tak to beru ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Otázka byla položena jasně a jednoduše. Kdo tam přidává fotky, jestli pouze admin nebo můžou i nevěsty, případně jak a kde a podle čeho ty fotky admini vybírají. Jestli jde pouze o reklamu.. To že bez jediné byť třeba dvouslovné odpovědi to téma smazali mi přijde neprofesionální. Jinak se tady v tom tématu opravdu není o čem bavit , protože odpovědi se evidentně nedočkám. Hezký den.
Odpovědět
Profilova fotka
@trippa Přesně tak, upřímně mě by taky zajímalo kde se ty fotky berou a kdo je vkládá... myslela jsem, že můžou všechny nevěsty, že je to něco jako v albech "Přidej do kolekce"....Tak co odpoví nám ti admini?
Odpovědět
Profilova fotka
@trippa zkus napsat adminovi, neni to na prvni pohled jasne, jak se tam fotky dostavaji, kdo je tam pridava a odkud jsou (nevidim na nich zadny copyright, ale to uz je dalsi vec...). Ja funkci svatebni inspirace moc nechapu - kdyz si neco chci najit, tak si to najdu sama (casopisy, internet, svatebni veletrhy... tech moznosti je spousta). A proto se nebudu omezovat na neci predvyber na techto strankach. Ale mozna o to budou mit jini uzivatele zajem. Mozna se svatebni inspirace bude pouzivat na "udrzeni standartu" zdejsich stranek. Ja si vsak osobne myslim, ze nekteri uzivatele tady jsou velice sikovne nevesty a jejich osobní kreativita a napaditost jdou videt v jejich fotoblogu. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@trippa Napiš přímo adminům. Díky množství nových diskuzí není možné, aby věděli hned o každé založené a že je ta diskuze nebo otázka určena přímo jim. Na hlavní stránce dole v šedém poli máš uveden kontakt. Určitě dostaneš odpověď i vysvětlení, proč byla tvá předchozí diskuze smazána ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Myslim, že otázku zařadila správně a není třeba se obracet přímo na adminy. Vždyť tohle téma je o beremese, a admini tady odpovídají na otázky týkající se tohoto serveru. Jen na tuhle otázku ne. Taky jsem si všimla, že ji smazali a docela mě to zarazilo, protože jindy aspoň napíšou proč bylo téma uzavřeno. A ke všemu mi celá - svatební inspoirace přijde o ničem. Pokud je to k tomu, že si z toho mohou nevěsty přidávat fotky do svých alb, pak se jedině stane to, že za chvíli budou mít všichni alba stejná.
Odpovědět
Profilova fotka
@trippa odpověď najdeš tady.... http://www.beremese.cz/fotoblog/jenny...
Odpovědět
Profilova fotka
Chtěla bych se zeptat, pokud si album uzamknu jen pro přátele, je i přes to možné, že admini něco z toho použijí ve Svatebních inspiracích? Nebo jde to nějak ošetřit, aby to prostě možné nebylo?
Odpovědět
Profilova fotka
@limda Ahoj, myslím, že se mi tohle také stalo. Měla jsem album uzamčené pro přátele a najednou vidím fotku účesu ve svatební inspiraci :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@trippa Ahoj, pokud máš otázky na adminy, zkus je uvést jako adresáty. Tvá otázka se ke mě teď totiž dostala zcela náhodně, což je škoda. Odpovím tedy já: V mém fotoblogu a zároveň i ve Vybrali jsme je umístěn článek o Svatebních ispiracích, kdo je vybírá, apod. Nejde o žádnou reklamu, ale jen o umístění Vašich inspirativních fotek na jedno místo :)
Odpovědět
Profilova fotka
@cibetka_veronika Ahoj :) Ze soukromého alba fotografie do Svatebních inspirací nečerpáme. Jestli jsi tam nějakou viděla, pošli mi její link. Mohlo se třeba i stát, že si tvůj přítel sdílel stejnou fotografii ze tvého soukromého alba do svého veřejného a tím se fotka ocitla v inspiracích. @limda Pokud si ho uzamkneš, tak ne. Ale pokud z tvého alba budou tví přátelé sdílet fotky do svých veřejných alb, tak ano.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?