Doporučujeme: Modrastrecha.cz Modrykonik.cz Mojasvadba.sk

Zimní pohádka aneb hledají se lednové spolunevěsty 2013

15. úno 2012  •   • 
fotoportrét
fotoportrét
martie
Registrovala se 9. února 2012 na beremese.cz. Přidala 3 příspěvky. Region Beroun.
 Ahojky, hledají se spolunevěsty pro zimní pohádku;) Zima není úplně obvyklé roční období, a tak budu ráda za každou pomoc a inspiraci..
15. úno v 11:24  • Odpověz  • To se mi líbí
 Přidej příspěvek
fotoportrét
fotoportrét
anicka_1
Registrovala se 15. února 2012 na beremese.cz. Přidala 66 příspěvků.
 Ahoj a kdy a kde se vdáváš?
15. úno ve 21:00  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
janictourek (28 r.)
Registrovala se 12. října 2011 na beremese.cz. Přidala 157 příspěvků, 2 alba a 1 inzerát. Ostrava, Region Ostrava.
  • Svatba byla 12. listopadu 2011
    Ostrava, Region Ostrava
 Ahoj, my naši svatbu také nazvali zimní pohádka a původně jsme taky plánovali leden nebo únor, ale nakonec jsme měli svatbu už v listopadu (neromanticky rozhodlo plánované zvýšení DPH od nového roku emoticon ), ale zimní tématiku jsme si nechali emoticon. Výzdobu jsme měli bílo stříbrnou, po stolech poházené malé skleněné křišťálky jako symbolika ledu, krystalky taky v kytici a v korsáži a k tomu spousta svíček (navíc jsme měli obřad až v 17. hod a to už byla i tma emoticon ) a sněhem ve spreji můžeš taky leccos zimně ozdobit (skleněné vázy, kalíšky na čajové svíčky, ...) emoticon
16. úno ve 14:48  •  Svatba byla v listopadu 2011  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
martie
Registrovala se 9. února 2012 na beremese.cz. Přidala 3 příspěvky. Region Beroun.
 @anicka_1 Vdávám se "až" za rok 12.1.2013emoticon Byla jsem nedávno požádána o ruku, ale ještě před svatbou musím stihnout dodělat diplom, abych měla tu správnou pohodu pro plánování svatby;)
21. úno v 10:21  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
martie
 @janictourek Já jsem se setkala už s mnoha názory, že jsem se naprosto zbláznila. Mít svatbu v zimně, kde jsem to prý viděla:( ale já se na to těším..a při troše štěstí nám napadne i sníh a bude to nádhera!;)
Jinak si taky představuju plno svíček a světýlek, vločky a krystalky, kam se jen podíváš!emoticon
21. úno v 10:23  • Odpověz  • To se mi líbí
Nejdřív se přihlaš nebo zaregistruj. Je to jenom chvilka.....
(Zavři tuto zprávu)