Doporučujeme: Modrastrecha.cz Modrykonik.cz Mojasvadba.sk

Svatební koláčky - Praha a okolí, vynikající a malé

2. úno 2012  •   • 
fotoportrét
fotoportrét
luciasekg (25 r.)
Registrovala se 19. ledna 2012 na beremese.cz. Přidala 5 příspěvků. Region Praha.
  • Svatba byla 19. května 2012
    Region Praha
 Milé nevěsty, vítám Vás v diskuzi a byla bych ráda,která už máte nějaké zkušenosti se svatebními koláčky? Sháním vynikající a malé, tak pokud máte nějaký kontakt a cenu dejte vědět v Praze a okolí.
2. úno ve 14:52  •  Svatba byla v květnu 2012  • Odpověz  • To se mi líbí
 Přidej příspěvek
fotoportrét
fotoportrét
makovaapanenka (33 r.)
Registrovala se 21. listopadu 2010 na beremese.cz. Přidala 1495 příspěvků a 1 album. Praha.
  • Svatba byla 3. září 2011
    Chvalský zámek v Horních Počernicích, Region Praha
 @luciasekg Rozhodně doporučuju E-dorty!!! Jsou sice z České Lípy, ale rozvážejí a jejich koláčky (i dort) neměly chybu!!! Na výslužky jsme kupovali u Emila Gaighera v Praze, a i když nebyly špatné, s těmi na hostině se nedaly srovnat!!! Přikládám foto, aby sis mohla udělat představu o velikosti. Cenu však bohužel neznám, brali jsme od nich totiž i dort, ale dohromady nás třípatrový 14kilový dort a myslím, že šest nebo sedm kilo koláčků včetně dopravy stálo 5 360 Kč.
2. úno v 15:24  •  Svatba byla v září 2011  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
luciasekg (25 r.)
Registrovala se 19. ledna 2012 na beremese.cz. Přidala 5 příspěvků. Region Praha.
    Region Praha
 Super, děkuji za tip. Koukala jsem, že mají nejnižší cenu, což je dosti příjemné.
4. úno v 18:01  •  Svatba byla v květnu 2012  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
tess85
Registrovala se 23. ledna 2012 na beremese.cz. Přidala 23 příspěvků.
 ahoj, moje máma zná pekárnu, kde pečou vynikající. Je to v Praze. Zkusím zjistit, kde to je... Kdybych se neozývala, tak mi to prosím připomeň. emoticon
4. úno v 18:31  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
luciasekg (25 r.)
    Region Praha
 @tess85 jj to budeš hodná. Děkuji.
4. úno v 19:38  •  Svatba byla v květnu 2012  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
rozzaarka
Registrovala se 14. února 2012 na beremese.cz. Přidala 147 příspěvků. Praha 9, Region Praha.
 @tess85 Ahoj, mohla bys mi prosim taky poslat ten kontakt? Dekuju mocemoticon kolik se tak objednava kolacku vzhledem kpoctu lidi? Rodinu mame 30 a na oslavu vecer tak dalsich 50, takze 80lidi. Nemam nejmensi predstavuemoticon dekuju
17. úno ve 22:50  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
luciasekg (25 r.)
    Region Praha
 @makovaapanenka Ahojky, tak jsem si objednala svatební koláčky na tvoje doporučení na ochutnávku. Nejsou sice úplně nejmenší, ale vynikající, méně těsta a více náplně, ještě ke všemu za dobrou cenu. Ještě budeme mít jedny na ochutnání a pak se rozhodneme. Děkuji za tip emoticon
18. úno v 19:52  •  Svatba byla v květnu 2012  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
makovaapanenka (33 r.)
Registrovala se 21. listopadu 2010 na beremese.cz. Přidala 1495 příspěvků a 1 album. Praha.
  • Svatba byla 3. září 2011
    Chvalský zámek v Horních Počernicích, Region Praha
 @luciasekg Není zač, doufám, že nakonec vyberete dobře a všem budou chutnat emoticon
20. úno v 16:14  •  Svatba byla v září 2011  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
11_zari
Registrovala se 26. září 2011 na beremese.cz. Přidala 14 příspěvků.
 Někdo další zkušenosti s koláčky z e-dorty? Jsou opravdu levné... neuděláme si ostudu? emoticon
25. bře ve 22:03  • Odpověz  • To se mi líbí
Nejdřív se přihlaš nebo zaregistruj. Je to jenom chvilka.....
(Zavři tuto zprávu)