nevestapetulka
(25 r.)
|
Registrovala se 17. dubna 2009 na beremese.cz.
Přidala 1192 příspěvků a 1 album.
Region Liberec.
|
|
nevestapetulka
Ahoj holky, je to hodně brzy, ale přeci, víte už některá že váš den bude v září?
|
|
|

zmyzulka
(30 r.)
|
Registrovala se 11. října 2009 na beremese.cz.
Přidala 963 příspěvků a 2 alba.
Region Zlín.
- Svatba byla 11. září 2010
Zámek Lešná, Region Zlín
|
|
zmyzulka
Peti, tak které datum se vám líbí, co?  my jsme původně chtěli září 2011 ale nakonec to (tak trošinku i díky kartářce  ) stihneme letos
|
|
|

nevestapetulka
(25 r.)
|
Region Liberec.
|
|
nevestapetulka
Tak to je supr že to stihnete už letos. My bysme to taky stihli, ale taky jsme stihli peníze na svatbu utratit za splátku auta a zálohu na letošní dovolenou, takže začínáme šetřit znova
No líbí nelíbí, já se chtěla vdávat vždycky na jaře, ale duben - červen končim školu, takže dvoje státnice, diplomka...nestihla bych si užít přípravy a na svatebku bysme taky jeli bůhví kdy. Takže "líbí" se mi 3. nebo 10.9. a svatebka potom 12. - konec září...
|
|
|

zmyzulka
(30 r.)
|
Region Zlín.
Zámek Lešná, Region Zlín
|
|
zmyzulka
no joo, penízky, ty jsou holt problémové... ale tak času na přípravy máte habaděj, takže určitě něco našetříte a kupovat zvěci během celého roku je taky super, že se penízky rozloží a není to taková pálka najednou
a to bys měla fakt šrumec se školou, by sis to ani pořádně neužila ty přípravy, září je super měsíc na svatby  pro mě ten nejkrásnější vůbec, tak u nás bylo jasné hned. tak přeju ať se přípravy daří a určitě co nevidět i v tomto tématu vás bude plno 
|
|
|

aj11
|
Registrovala se 7. července 2009 na beremese.cz.
Přidala 16 příspěvků a 1 album.
Region Přerov.
|
|
aj11
no tak ja se pridavam taky  chteli jsme letosni zari, ale v tu dobu se budeme stehovat do noveho domecku, takze by toho bylo moc. V zime nechceme, na jare budu taky statnicovat- snad, cervenec, srpnen nechceme takze taky to zari. My to vidime na 3. 9. 
|
|
|

manzelinka
|
Registrovala se 8. dubna 2007 na beremese.cz.
Přidala 1320 příspěvků.
- Svatba byla 18. září 2010
Region Praha
|
|
manzelinka
tak to je síla, zachvíli tu budou témata září 2054 
|
|
|

nevestapetulka
(25 r.)
|
Region Liberec.
|
|
nevestapetulka
Jé, tak to je super! A jaký kraj? Já jsem z Liberece, takže to bude okolí..
zmyzulka: já už mám skoro všechno nakoupené, včetně korzetu ke svatebním šatům a kompletní výzdobu  Měli jsme se brát letos v dubnu, takže do ledna (než jsme svatbu přesunuli) jsem zařizovala, plánovala....
|
|
|

zmyzulka
(30 r.)
|
Region Zlín.
Zámek Lešná, Region Zlín
|
|
zmyzulka
jj, pamatuju, že jsi psala do myšáků, že posunujete... tak vidíš, tak už budeš šetřit jenom na to jídlo 
|
|
|

nevestapetulka
(25 r.)
|
Region Liberec.
|
|
nevestapetulka
To celkem jde  Moc lidí totiž neplánujeme a chceme rautík, takže dobrý...Počítáme max 30000,- bez svatebky, za tu chceme dát dalších 30000.
|
|
|

mitote
|
Přidala 7556 příspěvků a 3 alba.
Region Brno.
|
|
mitote
nevestaptulka: jako 30 tis za celo svatbu se vsim? 
|
|
|

manzelinka
|
Přidala 1320 příspěvků.
Region Praha
|
|
manzelinka
mitote: no za jídlo, píše
tak my máme celkově s obědem tak 50 
|
|
|

mitote
|
Region Brno.
|
|
mitote
manzelinka: me to tak prislo kdyz pise 30 bez svatebky  za 50 obdivuju  my jsme na 120  a to nemame nic extra 
|
|
|

manzelinka
|
Přidala 1320 příspěvků.
Region Praha
|
|
manzelinka
mitote: snažím se šetřit...i kdybych měla na svatbu 200 tisíc, činila bych stejně, nechci podporovat předražené prodejce, a některý věci jsou fakt tolik zbytečné....pro mě třeba podvazek, říkám si na co?že ho má každá?no a?
počítám že možná 10 navíc, kvůli hostině, ale víc snad už ne 
|
|
|

mitote
|
Region Brno.
|
|
mitote
manzelinka: to my taky, mame hromadu slev, akci, poukazu, a nebo pres zname  ja jsem dostala podvazek od tchyne ale je to o tom ze tim resim neco modreho  jsem dost poverciva, takze ani perly na krk  hele ale nejak anevesta tu mela svatbu za 800 tis  to bych se zblaznila 
|
|
|

manzelinka
|
Přidala 1320 příspěvků.
Region Praha
|
|
manzelinka
mitote: já budu mít modrý kámen na památečním prstenu
já bych se zbláznila i za dvěstě...ale 800 je fakt na pováženou, to je garsonka někde na malém městě
já perly mít budu, ale nejsou pravé tak co  navíc mraky žen perly nemělo a manželství proplakaly stejně..
|
|
|

mitote
|
Region Brno.
|
|
mitote
manzelinka: no to je pet let nasi hypoteky  a nebo luxusni volvo  ani kdybych na to mela to nedam 
|
|
|

nevestapetulka
(25 r.)
|
Region Liberec.
|
|
nevestapetulka
30000 počítáme na zbytek šatů, raut, (oběd - svíčková od známého kuchaře), dort, koláčky, sladké na raut - vlastní výroba, pronájem sálu (symbolické) a poplatky (2000). Možná jsem na něco zapomněla. Ale alko už máme nakoupený, kromě sudu a vína a nealko kupuje tchýně.
manzelinka: zrovna podvazek není takový výdaj a dá se udělat doma...My taky nechceme utrácet, je to zbytečný, jde o jeden den. Já dám radši víc na svatebku, na tu už se hrozně těšim. Ten den uteče, ale ta dovolená trvá alespon o něco dýl..
Jaké máte termíny, už víte?
|
|
|

nevestapetulka
(25 r.)
|
Region Liberec.
|
|
nevestapetulka
Tak včera bylo moje původní datum svatby, počasí se povedlo, teď jen doufat, že nové bude stát za to. Včera jsme probírali s přítelem písničky, které bysme na svatbě chtěli. Rozhodli jsme se, že nechceme drahé kapely nebo DJ a uděláme si vše ve vlastní režii.
|
|
|

mitote
|
Region Brno.
|
|
mitote
zmyzulk: to sme nemela ani oposilat, zamilovala jsem se tam do bot na prezut a do kulateho vejire
|
|
|

zmyzulka
(30 r.)
|
Region Zlín.
Zámek Lešná, Region Zlín
|
|
zmyzulka
mitote:  ses sekla v datumu  tohle je 2011
nevestapetulka: nooo, dneska je opravu fantasticky  jakože si budete dýdžejovat sami?
|
|
|

nevestapetulka
(25 r.)
|
Region Liberec.
|
|
nevestapetulka
Protože máme rádi stejnou hudbu a žádná kapela by nám to nezahrála. A navíc jsme se ptali kluka, co nám měl dělat původně DJ a odmítnul dělat svatbu, tak jsme se rozhodli, že si uděláme několik CDček a kamarád nám je bude pouštět. Aparaturu i s mikrofonem máme a možná seženeme i karaoke.
|
|
|

zmyzulka
(30 r.)
|
Region Zlín.
Zámek Lešná, Region Zlín
|
|
zmyzulka
vy jste teda vybavení  a vlastně ty máš chlapa muzikanta, že? tak to je fajn - aspoń budete poslouchat opravdu jenom to co chcete a jestli jste zpěvné rodiny tak karaoke je super nápad  já si to sice u nás nedovedu představit, ale člověk nikdy neví 
|
|
|

nevestapetulka
(25 r.)
|
Region Liberec.
|
|
nevestapetulka
Právě v tom je ta sranda. Třeba bys v rodině poznala skryté talenty  Zažila jsem karaoke jen jednou, ale to bylo ve sboru, kde všichni uměli zpívat, ale některý lidi jsem zpívat sólo neslyšela, až tam. A zábava to byla...Co plánujete vy na poobřadní party?
|
|
|

niccky.z
|
Registrovala se 16. února 2009 na modrastrecha.cz.
Na beremese.cz přidala 2035 příspěvků a 7 inzerátů.
Region Praha - západ.
- Svatba byla 24. září 2011
Region Praha
|
|
niccky.z
Su tu nejake nevesty ktere budu mat svatbu v zari 2011? Jako ste na tom s pripravami.
|
|
|

zoule
(24 r.)
|
Registrovala se 5. dubna 2009 na beremese.cz.
Přidala 57 příspěvků.
Region Praha.
- Neví, kdy bude svatba
Region Praha
|
|
zoule
Ahoj. přídávám se k vám. máme termín 16.září 2011
|
|
|

niccky.z
|
Region Praha - západ.
Region Praha
|
|
niccky.z
My mame 24 zari 2011 a jako si na tom s pripravami??
|
|
|

terunka88
|
Registrovala se 8. listopadu 2009 na beremese.cz.
Přidala 211 příspěvků a 1 inzerát.
Olomouc, Region Olomouc.
|
|
|
|
|

zoule
(24 r.)
|
Registrovala se 5. dubna 2009 na beremese.cz.
Přidala 57 příspěvků.
Region Praha.
- Neví, kdy bude svatba
Region Praha
|
|
zoule
S přípravama jsem na tom asi tak, že na matrice máme zamluvený termín a hodinu, vybrané místo obřadu, obědu a rautu a momentálně si lámu hlavu se svatebním oznámením a zrovna jsem dokončila zasedací pořádek)abych měla alespoň představu)
|
|
|

banana
|
Registrovala se 25. března 2009 na beremese.cz.
Přidala 26 příspěvků a 1 album.
Region Brno.
- Svatba byla 17. září 2011
Region Brno
|
|
banana
Ahoj holky, my plánujeme svatbu asi na září 2011 někdo v Brně nebo okolí, ale připravené teda zatím nemáme vůbec nic.. Do vánoc bychom chtěli vybrat místo obřadu a vybrat termín a pak se pustíme do dalšího plánování  Takže zatím no stress 
|
|
|

niccky.z
|
Region Praha - západ.
Region Praha
|
|
niccky.z
terunko a banana vitejte v klube
Zoule a kolik budete mit hosti? My este nemame jiste misto tak zasadaci poradek jeste neplanuji a uz vis jakej firmy budes mit svatbu. Inak sem si vsimla ze mas v albu zopar siat ktore sa paci aj mne
Banana my chceme tiez do vianoc uz na 100% vediet kde bude svatba....
|
|
|

tekame
(26 r.)
|
Registrovala se 16. září 2010 na beremese.cz.
Přidala 414 příspěvků a 2 alba.
Region Mladá Boleslav.
- Svatba byla 10. září 2011
Dětenice
|
|
tekame
Tak to se přidám, my se budeme brát 10. září. A termín už máme na zámku potvrzený, matrika o něm taky ví - jinak větší podrobnosti se budou domlouvat po Novém roce (přece jenom je to na ně brzy, zamlouvat obřad už 28. září - tedy skoro rok dopředu). 13. listopadu už si jedu zkoušet šaty, páč teprve potom, až budu vědět, jaké budou, budu moct začít s kytkou, účesem výzdobou a tak... Takže vlastně všechno stojí na šatech (nechci bílé, ale nějaké nejlépe s barevnou aplikací). Ale vlastně první byly boty... Už si musím přece zkoušet šaty v konečné mé výšce. 
|
|
|
|
|