everytimes
|
Registrovala se 6. září 2011 na beremese.cz.
Přidala 27 příspěvků.
- Neví, kdy bude svatba
Region Plzeň
|
|
everytimes
Ahojky holky, s přítelem plánujeme svatbu na příští rok. A já už pomalu začínám pokukovat po různých dodavatelích, aby vše bylo co nejlepší. Určitě by bylo super, kdyby každá z nás přidala příspěvky s nějakými dobrými nápady a zároveň bychom si tak mohly navzájem poradit.
Za každou radu budu jen a jen ráda.

|
|
|

everytimes
|
Přidala 27 příspěvků.
- Neví, kdy bude svatba
Region Plzeň
|
|
everytimes
My zatím přemýšlíme o místě obřadu. Líbilo by se nám to na Zámku Kozel, ale částka jen za obřad je docela vysoká. Proto přemýšlíme i o nějakém jiném hezkém místečku, kde by byly zároveň i krásné fotky...
|
|
|

terrytess
(24 r.)
|
Registrovala se 27. září 2011 na beremese.cz.
Přidala 17 příspěvků a 1 inzerát.
Region Plzeň.
- Svatba bude 15. září 2012
Zámek Manětín, Region Plzeň
|
|
terrytess
Taky uvažujeme o svatbě příští rok...líbilo by se nám to na zámku v Manětíně... 
|
|
|

everytimes
|
Přidala 27 příspěvků.
- Neví, kdy bude svatba
Region Plzeň
|
|
|
|
|

katerina20
(21 r.)
|
Registrovala se 3. července 2011 na beremese.cz.
Přidala 35 příspěvků, 1 album a 1 článek.
Volduchy, Region Rokycany.
- Svatba bude 18. srpna 2012
Rokycany-Volduchy, Region Plzeň
|
|
katerina20
Ahoj.. my plánujeme svatbu 18.8.2012 v Rokycanech.. taky se mi líbil Kozel..ale ta cena...  proto jsme se rozhodli pro Rokycany a fotky že bysme si nechali udělat na Kamýku na Oseku u Rokycan..Už pomalu ale jistě začínám plánovat,na šaty se pojedu podívat nejspíš v půlce listopadu,už mám něco málo z výzdoby.. připravený seznam hostů..a přibližný rozpočet 
|
|
|
|
|
28. zář 2011 v 10:29 • osman
|

everytimes
|
Přidala 27 příspěvků.
- Neví, kdy bude svatba
Region Plzeň
|
|
everytimes
@katerina20 Ahoj, tak to ti závidím, že už to máš takhle pěkně vymyšlený. My bychom chtěli bud srpen nebo září, ještě přemýšlíme. V Rokycanech to neznám, ale určitě to budete mít moc pěkné. A na kolik vás vyjde obřad?Já se zatím koukám po nějakém salonu, pak kdyžtak písni, kde jsi si nakonec nějaké pěkné šaty vybrala, já si pojedu vybírat šaty určitě déle než ty.

|
|
|

katerina20
(21 r.)
|
Registrovala se 3. července 2011 na beremese.cz.
Přidala 35 příspěvků, 1 album a 1 článek.
Volduchy, Region Rokycany.
- Svatba bude 18. srpna 2012
Rokycany-Volduchy, Region Plzeň
|
|
katerina20
Obřad nás vyjde na 1000Kč.. Oba jsme z Rokycanského okresu takže se platí jen minimum.. je to ale jen za oddání,výzdobu například kytky si musím zaplatit sama.. My jsme se rozhodovali taky mezi srpnem a září ale vyhrálo tohle datum..snažila jsem se to trošku popohnat protože už se nemůžu dočkat ale bylo mi řečeno kdo si počká ten se dočká... Kamarádka co se vdávala teďko 24.9. tak měla šaty z kaznějova z toho nového salonu co tam je.. a říkala že už tam mají nevěsty zamluvené šaty už na rok 2013.. mají tam prý spoustu krásných šatů a cenově dostupné.. co jsem slyšela tak teďko mají zaváděcí cenu asi 20% slevu..tak to tam pojedu omrknou co nejdřív... 
|
|
|

trippa
|
Registrovala se 13. srpna 2011 na beremese.cz.
Přidala 35 příspěvků a 3 inzeráty.
- Svatba bude 9. září 2012
Region Plzeň
|
|
trippa
Ahoj, hlásím se k plzeňským nevěstám. Máme termín 9.9.2012. Svatba bude asi nakonec u rodičů na statku. Akorát objednáme nějakou cateringovou společnost aby zajistili hostinu a obsluhu.Šatky mám skorovybrané v salonu Nikkol. Maj tam tolik krásných šatů, že se neumim rozhodnout. A taky tam maj teď slevu.
katerina20: neni to trochu divný zamluvený šaty na 2013? Bůhví jak ty šaty budou za dva roky půjčování vypadat. Do toho bych teda nešla.
|
|
|

everytimes
|
Přidala 27 příspěvků.
- Neví, kdy bude svatba
Region Plzeň
|
|
everytimes
Tak to je super
Taky mluvím o svatbě hlavně já, chlapi to většinou začnou řešit až tak měsíc před svatbou
Tak to je asi hodně dobrý salon, když mají objednávky už na rok 2013. To budu muset taky omknout.
A už máš nějakou představu o tom, jak by měla vaše svatba vypadat? Já bych chtěla asi fialovo- bílou kombinaci, hrozně moc se mi to líbí. 
|
|
|

everytimes
|
Přidala 27 příspěvků.
- Neví, kdy bude svatba
Region Plzeň
|
|
everytimes
@trippa Jak tak koukám, tak jsem asi trochu pozadu. Ještě se šaty nechystám jít zkoušet, myslela jsem, že stačí až tak někdy v prosinci, když budem mít svatbu až asi v září. No uvidíme. A na kolik tě vyjde půjčení šatů?
|
|
|

everytimes
|
Přidala 27 příspěvků.
- Neví, kdy bude svatba
Region Plzeň
|
|
everytimes
Holky, brouzdám ted po netu a prohlížím si účesy, už máte vybranou nějakou dobrou kadeřnicia případně i kosmetičku??
|
|
|

samui
(30 r.)
|
Registrovala se 6. března 2011 na beremese.cz.
Přidala 64 příspěvků.
Region Plzeň.
- Svatba byla 20. srpna 2011
Plzeň, Region Plzeň
|
|
|
|
|

everytimes
|
Přidala 27 příspěvků.
- Neví, kdy bude svatba
Region Plzeň
|
|
|
|
|

nejluciana
|
Registrovala se 24. srpna 2011 na beremese.cz.
Přidala 9 příspěvků a 5 alb.
Region Plzeň.
|
|
nejluciana
Ahoj, taky se budu vdávat 8/2011  Obřad budeme mít v katedrále na náměstí..... Hostinu ještě domlouváme....
Kadeřnici a kosmetičku bych chtěla ze salonu andělské krásy. Chodím tam na různé procedury, od obočí, pedikůru atd. a jsem tam spokojená.
|
|
|

everytimes
|
Přidala 27 příspěvků.
- Neví, kdy bude svatba
Region Plzeň
|
|
everytimes
@nejluciana Ahojky, taky jsem uvažovala o katedrále, ale přítel by chtěl raději nějaké " veselejší " místo.
Můžu se zeptat, kde budete mít hostinu a na kolik vás přibližně vyjde?
My zatím přemýšlíme, zda to udělat v restauraci Sokolovna v Nýřanech, jelikož jsme z Nýřan, ale nevím, jak tam jsou lidi spokojeni. Musíme tam co nejdřív zajít a ochutnat, jak vaří. 
|
|
|

nejluciana
|
Region Plzeň.
|
|
nejluciana
@everytimes To chápu, pro nás je to slavnostní místo, trochu se vyřádím s květinovou výzdobou,aby to trochu prokouklo  Co se týče hostiny, dám ještě vědět, máme něco rozjednaného,ale zatím to není stopro 
|
|
|

trippa
|
Registrovala se 13. srpna 2011 na beremese.cz.
Přidala 35 příspěvků a 3 inzeráty.
- Svatba bude 9. září 2012
Region Plzeň
|
|
trippa
@everytimes půjčovné mi vyjde na 6000,-. Ale ty šaty zato stojí. Slečna říkala, že jsou jediní v republice kdo je nabízí. no jo, já jsem do nich zblázněná 
|
|
|

everytimes
|
Přidala 27 příspěvků.
- Neví, kdy bude svatba
Region Plzeň
|
|
everytimes
@trippa Tak to je pěkná cena, čekala jsem, že mě šaty vyjdou tak do 8tis.
Já jsem zvědavá sama na sebe, až půjdu nějaké vybírat, jsem docela dost vybíravá 
|
|
|

everytimes
|
Přidala 27 příspěvků.
- Neví, kdy bude svatba
Region Plzeň
|
|
|
|
|

bricciola4
|
Registrovala se 23. prosince 2010 na beremese.cz.
Přidala 126 příspěvků.
|
|
bricciola4
Ahoj Plzenacky  ,
ja budu mit svatbu 23.6. a obrad bude na radnici, oslava v restuaraci Ve vilach, kde maji krasnou zahradku a v pripade spatneho pocasi salonek. Neni to tam moc velke venku, ale nas bude max 30 osob,tak to bude idealni. Satky budu mit fialkove uz je mam vybrane, nasla mi je mamka na netu  Skupinu uz mam taky, je to duet z Plzne...V katedrale to musi byt uzasne,ale ja nejsem verici,takze nemam narok 
|
|
|

kris88
(23 r.)
|
Registrovala se 26. března 2011 na beremese.cz.
Přidala 115 příspěvků a 1 album.
Region Plzeň.
- Svatba byla 28. dubna 2012
Plasy, Region Plzeň
|
|
kris88
Ahoj holky,
ja se taky pridam...Svatba bude 28.4. obrad je naplanovan v klastere v Plasich a pak se presuneme na oslavu do hotelu Primavere v Plzni..Bude nas asi 50. Jinak saty uz mam domluvene ze salonu v Kaznejove..Pokud jste nektera pobliz Kaznejova, tak opravdu vrele doporucuji...Maji nadherne saty.
|
|
|

andelskamrcha
|
Registrovala se 29. srpna 2011 na beremese.cz.
Přidala 54 příspěvků.
Region Plzeň.
|
|
andelskamrcha
Ahoj nevěsty,
i já se připojuji. Svatbu plánujeme 13.7.2012. Předběžně mám vyhlídnutý Kalikovský mlýn. Chci mít svatbu venku, takže potřebuji mít i variantu pro případ že bude pršet, no a na kalikováku mají nově postavený altánek, takže super. Příští týden se tam chceme jít podívat a poptat se na rozpočet obřadu a hostiny. Jinak co se týče toho salunu z Kaznějova, tak i já tam mám vyhlídnuté jedny šatičky, ale chci se na ně jet podívat až déle, teď mi to přijde moc brzo, tak snad mi je nikdo nevyfoukne 
|
|
|

kris88
(23 r.)
|
Registrovala se 26. března 2011 na beremese.cz.
Přidala 115 příspěvků a 1 album.
Region Plzeň.
- Svatba byla 28. dubna 2012
Plasy, Region Plzeň
|
|
kris88
holky nemate nektera kontakt na nejakeho Dj nebo dobrou kapelu...tak nijak mi jeste nic nepadlo do oka.
|
|
|

samui
(30 r.)
|
Registrovala se 6. března 2011 na beremese.cz.
Přidala 64 příspěvků.
Region Plzeň.
- Svatba byla 20. srpna 2011
Plzeň, Region Plzeň
|
|
samui
@andelskamrcha na Kalikovaku jsme meli svatbu letos tez...pokud chces reference tak Ti poslu....
|
|
|

andelskamrcha
|
Registrovala se 29. srpna 2011 na beremese.cz.
Přidala 54 příspěvků.
Region Plzeň.
|
|
|
|
|

marketil
|
Registrovala se 10. července 2011 na beremese.cz.
Přidala 7 příspěvků.
Plzeň, Region Plzeň.
|
|
marketil
Ahoj holky, taky se přidávám... Svatbu budeme mít 28.7.2012 na zámku Lnáře a pak se přesuneme na hostinu do penzionu v Letkově. Nemáte holky tip na nějakého svatebního kameramana v Plzni nebo v okolí?
|
|
|

nejluciana
|
Region Plzeň.
|
|
nejluciana
@everytimes Takže... svatební hostina bude 18.8.2012 v Penzionu U Matasů - Plzeň Černice. Bude slavnostní oběd, pak raut a grilování. Máme to zamluvené včetně ubytování pro hosty, protože jsou skoro všichni zdaleka. 
|
|
|

slunicko111
|
Registrovala se 23. června 2010 na beremese.cz.
Přidala 5 příspěvků, 1 album a 4 inzeráty.
- Svatba byla 14. srpna 2010
Manětín zámek, Region Plzeň
|
|
slunicko111
Ahoj nevěsty  my měli svatbu na zámku Manětín - krásný obřad, krásné fotky  na hostinu jsme jeli zpět do Plzně do hotelu Gongola. Vřele doporučuji jak Manětín, tak Gondolu.
|
|
|

everytimes
|
Přidala 27 příspěvků.
- Neví, kdy bude svatba
Region Plzeň
|
|
|
|
|

everytimes
|
Přidala 27 příspěvků.
- Neví, kdy bude svatba
Region Plzeň
|
|
everytimes
Holky a odkud máte nebo budete mít prstýnky? Případně i z jakého materiálu...
|
|
|
|
|