verusak87
|
Registrovala se 12. června 2011 na beremese.cz.
Přidala 195 příspěvků.
Region Zlín.
|
|
verusak87
Ahoj holky, doufám že nás tady sejde pár s tímhle termínem a podělíme se o zážitky s přípravami 
|
|
|

kristynka_l
|
Registrovala se 17. srpna 2011 na beremese.cz.
Přidala 76 příspěvků.
Region Brno.
|
|
|
|
|

verusak87
|
Přidala 195 příspěvků.
Region Zlín.
|
|
verusak87
@kristynka_l Ahoj, kdepak budete mít svatbu? A co všechno už máš zařízené? Jak jste spolu se snoubencem dlouho? 
|
|
|

kristynka_l
|
Přidala 76 příspěvků.
Region Brno.
|
|
kristynka_l
@verusak87 To je otázek!  Za 14 dní oslavíme 5 let výročí, svatba bude v Moravském Krumlově. Máme: matriku, restauraci (zatím jen rezervace), kapelu a fotografku, už mám vybrané šaty a včera jsem si koupila botičky a jsem z nich hrozně nadšená!
A co vy? A co už všechno máš?
|
|
|

verusak87
|
Přidala 195 příspěvků.
Region Zlín.
|
|
verusak87
@kristynka_l My to budeme mít ve Vizovicích na zámku. Jsme spolu 4 roky. Máme matriku, restauraci, fotografa, kameru (všechno jen rezervace  ). Kapelu mít ani nebudeme, bude to jen malá svatba asi 30 lidí. Šaty jsem si dnes zkoušela a zatím teda jsou jen zamluvené, to ještě uvidím, jestli nenajdu lepší. Všechno ostatní zatím počká  Snad nemáš ty botičky co máš v albu, ty jsou naprosto úžasný!!
|
|
|

kristynka_l
|
Přidala 76 příspěvků.
Region Brno.
|
|
kristynka_l
@verusak87 To bohužel nemám. Asi bych nedala za botičky víc, než za šaty (stály 280 liber)!!!  Ale jestli to dnes stihnu, vyfotím a přidám do alba. Můžu se zeptat, na kolik cca vyjde kameraman? Já o něm uvažuju, ale přítel si myslí, že je to zbytečný výdaj. Máme hodně vysoký rozpočet, budeme mít 40lidí a večer přes 60
A které šatičky budeš mít?
|
|
|

verusak87
|
Přidala 195 příspěvků.
Region Zlín.
|
|
verusak87
@kristynka_l Tak kameraman může vyjít i na hodně peněz, ale my máme 7 hodin natáčení za 4800+ 300 za cestu.Videa dělá pěkná a protože máme levného i fotografa (6500kč) tak ty peníze můžeme "obětovat". Myslím že to bude pěkná vzpomínka i když to nepovažuji za nutné  Šaty jsem ještě nevložila, nemám teď u sebe kabel k foťáku a fotku na internetu jsem taky nenašla 
|
|
|

klarka26
|
Registrovala se 11. listopadu 2011 na beremese.cz.
Přidala 55 příspěvků.
Region Brno.
|
|
klarka26
Přidávám se,i my se berem v tento den 
|
|
|

kristynka_l
|
Přidala 76 příspěvků.
Region Brno.
|
|
kristynka_l
@klarka26 Ahoj, vítám tě do našeho zatím malého klubu  Taky nám řekni něco víc - co už máte, jak dlouho jste spolu a kde budete mít svatbu?
|
|
|

klarka26
|
Přidala 55 příspěvků.
Region Brno.
|
|
klarka26
Ahoj,
tak my jsme spolu 2 roky a krom zamluvený hostiny ještě nemáme nic  . Já si teda během dvou týdnů ted půjdu konečně vyzkoušet a vybrat šaty. A hostinu budeme mít v jednom menším kulturáčku,kde se dělají svatby, já si ted objednala něco na výzdobu,kterou si asi více méně udělám sama  no a svatba bude laděná do žluta, a moja kytka budou určitě slunečnice,protože tyto kytky miluju a k létu se víc než hodí...
|
|
|

verusak87
|
Přidala 195 příspěvků.
Region Zlín.
|
|
verusak87
@klarka26 Ahoj, taky tě tu vítám  My chceme mít barvu fialovou, ale neznamená to, že musí být fialové vše včetně ženicha  Já mám zas ráda levanduli, tak ji budeme mít nejspíš na stole jako dekoraci.
|
|
|

klarka26
|
Přidala 55 příspěvků.
Region Brno.
|
|
klarka26
Ahoj, tak já plánuju na stole žlutou organzu,žlutý svíčky a posypáno okolo bílými plátky růží. V místnosti kde bude hostina budou naaranžovaný ještě balonky-žlutý,červený a pár bílých srdíček. To zatím vím jistě...ještě asi bude potřeba kytky na stůl a to bych viděla jako všechno + teda asi oranžový ubrousky ještě. Taky to nechci přehánět, ale myslím, že tohle bude hezký...
|
|
|

kristynka_l
|
Přidala 76 příspěvků.
Region Brno.
|
|
kristynka_l
@verusak87 Taky budeme mít barvu fialovou. Jenže teď řeším problém, přítel se "zamiloval" do lesklého hnědého obleku. A k tomu být fialová regata nemůže. Myslíte, že bude hloupé, když budu mít kytku fialovou a ženich hnědý oblek? 
|
|
|

kristynka_l
|
Přidala 76 příspěvků.
Region Brno.
|
|
kristynka_l
@klarka26 Ahoj, máš to krásně vymyšlené do detailů!  Slunečnice jsou krásné. U nás bych žlutou asi neprosadila, ale ráda se pak podívám na vaše fotečky.
|
|
|

kristynka_l
|
Přidala 76 příspěvků.
Region Brno.
|
|
kristynka_l
@verusak87 Jéé, dívala jsem se do tvého alba, že jsi přidala fotečky šatů. Ty první včerejší jsou nádherné! Jsi v nich jak princezna 
|
|
|

klarka26
|
Přidala 55 příspěvků.
Region Brno.
|
|
klarka26
Já jdu na první zkoušku šatů za 2 týdny,tak jsem strašně zvědavá  ,chtěla bych šaty bez ramínek s pořádnou sukní,takže aspoň 3 spodnice  ,tak snad seženu.
Jinak myslím že fialová kytice a hnědý oblek nemusí být zas tak špatný napad  jde o to,jak moc lesklý je no...
|
|
|

verusak87
|
Přidala 195 příspěvků.
Region Zlín.
|
|
verusak87
@kristynka_l Přítel bude mít fialovou maximálně kravatu. Vůbec ho nechci oblékat do barevných košil a tak
Jsem ráda že se ti šaty líbí, taky ta cena odpovídá  Jsou ale dost těžké, nevím jestli bych v nich vydržela až do večera. Původně jsem si vybrala ty druhé šaty, ale zdá se že tady se víc líbí ty první 
|
|
|

kristynka_l
|
Přidala 76 příspěvků.
Region Brno.
|
|
kristynka_l
@verusak87 Taky jsem měla představu o fialové nebo bílo-fialové kravatě. Barevná košile by byla už asi moc. Ale pořád si to nějak neumím přestavit dohromady s tím hnědým oblekem
To je škoda, že jsou tak těžké, jsou vážně krásné.
Tak pořád přemýšlím o tom kameramanovi a přítel jej nechce, že je to zbytečné. Ale zase všichni ostatní tvrdí opak 
|
|
|

kristynka_l
|
Přidala 76 příspěvků.
Region Brno.
|
|
|
|
|

verusak87
|
Přidala 195 příspěvků.
Region Zlín.
|
|
verusak87
@kristynka_l Cukroví moc nechceme jen svatební koláčky a to ještě nevíme, jestli bude péct babička, nebo je budeme kupovat. A dort chceme cup cakes aby nebylo moc krájení 
|
|
|

klarka26
|
Přidala 55 příspěvků.
Region Brno.
|
|
klarka26
Já bych třeba kameramana ani mít nemusela,ale přítel jo  A s tím cukrovím se teda máte,my ho budeme hrooozně moc  něco si pečou samy mamky a něco nechávají upéct a svatební koláčky taky samo,ty se dokonce aj rozdávají na ulici sousedům,když se přijdou podívat na můj odjezd
|
|
|

kristynka_l
|
Přidala 76 příspěvků.
Region Brno.
|
|
kristynka_l
@klarka26 My jsme na tom podobně, rozdává se i sousedům a všem, co se přijdou podívat. Právě mám nahlásit počet, kolik toho chceme nechat upéct a já vůbec nevím. Podle toho, co mi řekla cukrářka, se mi toho zdá hrozně moc. A koláčky vůbec nemám představu.
@verusak87 Trošku závidím  Když jsem řekla doma, že žádné výslužky nebudou, málem mě ukamenovali 
|
|
|

klarka26
|
Přidala 55 příspěvků.
Region Brno.
|
|
klarka26
Tak o cukroví se my prakticky vůbec nestaráme,to mají na starosti naše mamky  i dorty,jen ten svatební budem konzultovat spolu,aspon doufám  už mám i předběžně vybraný figurky na dort,bude to ženich fotbalista, vzhledem k temu že přítel je brankář 
|
|
|

verusak87
|
Přidala 195 příspěvků.
Region Zlín.
|
|
verusak87
@kristynka_l No já ještě nevím co to třeba babičky,protože ještě o svatbě neví, ale i kdyby, tak je mi fuk co si o tom myslí  Našim to nevadí, protože nejsme z vesnice, tak se to tak nedodržuje.
|
|
|

mvmartina
|
Registrovala se 17. září 2011 na beremese.cz.
Přidala 55 příspěvků.
Region Olomouc.
|
|
mvmartina
ahoj holky, taky se přidávám k vám...
|
|
|

verusak87
|
Přidala 195 příspěvků.
Region Zlín.
|
|
verusak87
@mvmartina Tak nám o sobě něco pověz  Jste teda spolu teď rok a půl že? A jak probíhají přípravy? Šaty už máš vybrané?
|
|
|

mvmartina
|
Přidala 55 příspěvků.
Region Olomouc.
|
|
mvmartina
@verusak87 přesně tak, rok a půl, ale celou dobu spolu bydlíme, tak nějak jsme do toho skočili rovnýma nohama  ..jinak máme zamluvený obřad, hostinu, fotografku, DJ, oznámení- to sme dávali jako překvápko rodičům na vánoce, šaty, oblek, doplňky, botičky, už mám v hlavě sesumírovanou svatební tabuli...fialovo šampaň, místo kytek na stole zelené jablíčka, a to je asi tak zatím všechno...jo a cukroví resp. výslužky taky asi dělat nebudeme...říkala sem si že max. při odchodu dostanou pár koláčků a kousek dortu 
|
|
|

kristynka_l
|
Přidala 76 příspěvků.
Region Brno.
|
|
kristynka_l
@mvmartina Ahoj, taky tě tu vítám. Teda, máš už toho hodně! Aspoň pak budete mít klid a žádný stres. A kde budete mít svatbu?
|
|
|

verusak87
|
Přidala 195 příspěvků.
Region Zlín.
|
|
verusak87
@mvmartina My chceme fialovo bílou. Koukám že už toho máš zařízeného hodně. Šaty stále řeším. Jestli chceš tak přidej názor na moje šaty v albu  Každá nevěsta mi radí něco jiného a fakt už nevím 
|
|
|

mvmartina
|
Přidala 55 příspěvků.
Region Olomouc.
|
|
mvmartina
@kristynka_l no jsme z Olomouce, takže ji budeme mít v Hrubé Vodě, hotel Akademie...je to tam krásný, taková chatová oblast, všude kopce a lesy, akorát mám trošku nervy, pač budeme mít obřad venku a bývá tam o něco chladněji než ve městě a počasí se tam změní z minuty na minutu...ale snad bude hezky. Holky pořád mám dilema nad kytkama...to sou pálky, že to svět neviděl...nejradši bych si ji uvázala sama, nechci žádné složitosti a ušetřené peníze bych raději vzazila do prstýnků. aby fakt vydržely...viděla sem jak může vypadat snubák půl roku po svatbě a hrůza
|
|
|

mvmartina
|
Přidala 55 příspěvků.
Region Olomouc.
|
|
mvmartina
@verusak87 taky sem měla na sobě šaty co vážily asi 20 kilo, ale byla to nádhera...ovšem vydržela bych v nich tak možná obřad..sednout se v nich nedalo, natož hýbat se nebo tancovat. Fialovou kravatu taky máme, ale nakonec skončíme asi u šampaň košile i kravaty, a fialovou budu mít já kytku a ženich korsáž...
|
|
|
|
|