Doporučujeme: Modrastrecha.cz Modrykonik.cz Mojasvadba.sk

Salón Šaty pro tebe

11. úno 2012  •   • 
fotoportrét
fotoportrét
katkakelnerova
Registrovala se 11. února 2012 na beremese.cz. Přidala 5 příspěvků.
  • Neví, kdy bude svatba
 Po negativní reakci, kterou jsem si přečetla jsem měla celkem strach z návštěvy salónu Šaty pro tebe. Tato obava byla naprosto neopodstatněná. Šaty byly perfektní, přístup naprosto skvělý. Nebylo nic na co bych si mohla stěžovat.
11. úno v 15:24  • Odpověz  • To se mi líbí
 Přidej příspěvek
fotoportrét
fotoportrét
niol
Registrovala se 2. února 2012 na beremese.cz. Přidala 26 příspěvků. Region Frýdek-Místek.
 Taky se tam chystám podívat. Jaký mají výběr šatů? Na netu jich mají spoustu co by se mi líbily tak jsem zvědavá jak to bude tam vypadat. Musím se objednat dopředu že přijdu nebo je to jedno?
11. úno ve 21:40  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
katkakelnerova
Registrovala se 11. února 2012 na beremese.cz. Přidala 5 příspěvků.
  • Neví, kdy bude svatba
 výběr šatů mají velice slušný,měla jsem zájem jen o bohatější modely šatů a i tak jsem zkoušela více než dvě hodiny.Byla jsem objednaná dopředu a mohu říct,že ikdyž tam chodily slečny neobědnané ,paní jim navrhla jiný termíny zkoušek a plně se věnovala mi ,nechala mi vyzkoušet všechny modely ,které jsem chtěla ,a když jsem měla 5 faforitů ,vyzkoušela jsem si je znovu ,nafotily jsme si je a doma v klidu jsem si vybrala TY PRAVÉ,opravdu na Šatyprotebe nedám dopustit ,kdokili se mě požádá o radu ,kde si koupit svatební šaty ,,budu doporučovat .Katka
13. úno ve 14:49  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
hanka.
Registrovala se 28. března 2006 na beremese.cz. Přidala 126 příspěvků, 2 alba a 1 inzerát. Region Brno.
 @katkakelnerova ty seš jasná reklama. co by si tam prosím tě 2 hodiny zkoušela???? emoticon

@niol počítej s tím, že šaty, které mají na netu jsou originály a v salonu mají jen samé kopie. Já jsem o tom samozřejmě věděla, chtěla jsem levnější šaty, ale pro někoho to může být zklamání. jakou máš velikost, pokud 38 na zkoušení budeš mít větší výběr. ve 40 už sotva polovinu a ve 42 jen 1 nebo 2 šaty. ale koukám, že si až z nového jíčína???? to není dobrá volba :-/
16. úno ve 14:26  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
hanka.
Registrovala se 28. března 2006 na beremese.cz. Přidala 126 příspěvků, 2 alba a 1 inzerát. Region Brno.
 @katkakelnerova 4 příspěvky a všechny k salonu šaty pro tebe emoticon
16. úno ve 14:28  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
jajda08
Registrovala se 16. února 2012 na beremese.cz. Přidala 2 příspěvky.
  • Neví, kdy bude svatba
 také se přdávám ke kladným reakcím, mohu jen doporučit
16. úno ve 22:15  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
niol
Registrovala se 2. února 2012 na beremese.cz. Přidala 26 příspěvků. Region Frýdek-Místek.
 hanka: bydlím teď ve Frýdku takže to pro mě do Ovy není tak daleko. Velikost mám tak 36-38 jak kdy tak doufám že budou mít dost šatů na výběr. To že to jsou jen kopie mi nevadí pokud budou pěkně udělané je mi to jedno a když bude příznivá cena budu jen ráda. Nechci za půjčení šatů platit zbytečně velkou palbu, ale všechno bude záležet na tom jak se mi budou šaty líbit.
22. úno ve 14:30  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
hanka.
 @niol přeji hodně štěstí emoticon
@jajda08 další trapná reklama. toto bude práce majitelek a jejich ochotných dušiček. zřejmě jim salon nějak nefunguje, když se musí snižovat k tomu, dělat nové a nově registrace a jen a jen chválit. kvalitní, prosperující firma by tohle neměla zapotřebí emoticon emoticon emoticon emoticon
23. úno v 00:47  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
linda26
Registrovala se 14. září 2011 na beremese.cz. Přidala 56 příspěvků a 2 inzeráty.
 @katkakelnerova prosimtě a na jakém tel.čísle jsi se tam objednala? na netu ho nemájí!
10. dub ve 13:33  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
heyrup
Registrovala se 5. ledna 2012 na beremese.cz. Přidala 90 příspěvků. Region Frýdek-Místek.
  • Svatba bude 21. července 2012
    Region Frýdek-Místek
 @hanka. no a ty jsi zase antireklama, jestli ty nebudes zarliva konkurence, ja musim rict, ze tento salon je dost velkym trnem v oku pro ostatni salony, protoze cenove jsou na tom uplne nejlepe a vyber maji taky slusny.Byla jsem tam osobne a doporucovala jsem to i holkam, aby si tam zasly, protoze jsou tam velice mili a snazi se ti pomoct a vubec nic ti nevnucuji jako v jinych salonech
10. dub ve 20:42  •  Svatba bude v červenci 2012  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
hanka.
 @heyrup jaká konkurence emoticon at se každá zařídí podle sebe, ale já tento salon nedoporučuji. max. holkám, co jsou z ostravy a nemusí dojíždět. já si udělala zbytečný "výlet" za 500 do ostravy, ve kterém mě majitelka lhala.
10. dub ve 20:50  • Odpověz  • To se mi líbí
Nejdřív se přihlaš nebo zaregistruj. Je to jenom chvilka.....
(Zavři tuto zprávu)