iduska79
|
Registrovala se 3. července 2011 na beremese.cz.
Přidala 19 příspěvků.
|
|
iduska79
Ahoj, hledam inspiraci na "krátké" svatební šaty. Ideálně něco ve stylu 50. - 60.tá léta, těsně nad kolena.
Nemáte někdo typ, nápad, zkušenost???
Díky.
Ida
|
|
|

kithiczka
|
Registrovala se 29. ledna 2012 na beremese.cz.
Přidala 4 příspěvky a 1 album.
Region Teplice.
|
|
kithiczka
Ahoj! hledám totéž! Máme totiž poté party ve stylu 50 let. Našla jsem pouze na mezinárodním e-shopu. Jestli chceš, pošlu ti odkaz.
Ale ted koukám, už jsi se ptala asi dřív ( ty jsi psala v červenci!) a už t máš zřejmě vyřešené 
|
|
|

ligeja
(30 r.)
|
Registrovala se 3. ledna 2012 na beremese.cz.
Přidala 193 příspěvků a 1 album.
Region Chrudim.
- Svatba bude 23. června 2012
Region Chrudim
|
|
ligeja
Ahoj holky...taky potřebuji inspiraci na krátké šaty ve stylu 50 let a nemusí být přímo svatební...hledám tápu, ale zatím mě nic neuchvátilo :-O 
|
|
|

vahine
|
Registrovala se 13. září 2011 na beremese.cz.
Přidala 29 příspěvků.
|
|
vahine
no ono to vypadá dost obyčejně
|
|
|

avano
|
Registrovala se 1. října 2009 na beremese.cz.
Přidala 2853 příspěvků, 1 album a 2 inzeráty.
Region Domažlice.
|
|
avano
@ligeja ahoj, já tyhle šaty miluju, mam jich plný album  a s tim, že vypadají obyčejně teda naprosto nesouhlasim. Podle mě jsou mnohem zajímavější než šlehačka, která vypadá na všech šatech stejně...
|
|
|

dobrak
|
Registrovala se 29. ledna 2010 na beremese.cz.
Přidala 85 příspěvků.
- Svatba byla 10. října 2010
|
|
dobrak
Kratke saty jsou super. Nemusite davat pozor, co kde zamatete, muzete se pohybovat uplne volne, jsou lehke a hlavne i levnejsi. Mne staly hedvabne site ne miru jen 8000 a ted je nosim na plesy, daji se nosit na ruzne dalsi prilezitosti. Rozhodne nejsou obycejne, uz ten material je nadherny. A i kdyby byly jen umele, stejne mi pripadaji osobite a zajimavejsi, nez dlouhe. Do hlavy francouzsky zavojicek a zajimavou kyticku,
|
|
|
|
|
freylach
Fandíme krátkým šatům! Řekněte mi, milé nevěsty, uvítaly byste půjčovnu specializovanou na krátké a netradiční šaty? 
|
|
|

pupickova
|
Registrovala se 7. ledna 2012 na beremese.cz.
Přidala 2947 příspěvků.
Region Příbram.
|
|
|
|
|

estrellita86
|
Registrovala se 16. ledna 2012 na beremese.cz.
Přidala 429 příspěvků.
|
|
|
|
|
|
|
freylach
Uvažujeme s kolegyní o založení minisalonu na šaty, které budou prostě jiné. Salony tady mají nádherné šaty, ale když chcete vybočit z řady korzetů a sukní, je to někdy trochu problém...co myslíte?
|
|
|
|
|
freylach
BTW...jedny jako ze Šakalích let jsem teď viděla v Naive, v Pražské pobočce a v salonu Adina!
|
|
|

estrellita86
|
Přidala 429 příspěvků.
|
|
estrellita86
@freylach To je naprosto úžasný nápad, nechcete to stihnout do léta? Hned bych přišla!!  )))))
|
|
|

pupickova
|
Přidala 2947 příspěvků.
Region Příbram.
|
|
pupickova
@freylach stihnete to do července?
Já pro jistotu ani do salonů nešla, rovnou k švadleně s fotkou vysněných. Nemám úplně akorát postavu, tak i kdyby salonech krátké šaty podle mých představ byly, předpokládám, že jen ve velikosti, do které já se nenarvu....
|
|
|

pupickova
|
Přidala 2947 příspěvků.
Region Příbram.
|
|
|
|
|
|
|
freylach
@pupickova V klídku, chápeme, že ne každá nevěsta má velikost 34, nebo 38  Takže se s tím počítá 
|
|
|
|
|
Příspěvek byl pozměněn adminem, protože nesplňoval Pravidla fóra.
Porušoval pravidlo "Nevkládej kontaktní údaje firem".
Poznámka admina: “Můžeš vkládat jen odkazy na naše stránky beremese-pro, a tam si dej další odkazy, pokud chceš.”
|
|
|

pupickova
|
Přidala 2947 příspěvků.
Region Příbram.
|
|
pupickova
@freylach no u vás snad...ale klasické salóny mají v nabídce tyhle šaty opravdu omezeně 
|
|
|
|
|
freylach
@pupickova Zkuste zajít do Adiny, tam mají od 32 do 65 dost velký výběr ve všech velikostech.
|
|
|

pupickova
|
Přidala 2947 příspěvků.
Region Příbram.
|
|
pupickova
@freylach děkuji...já už mám vybráno, šaty se mi budou šít. Můj problém je v nepoměru prsou ke zbytku těla  Jak s oblibou používám "hruška vzhůru nohama" 
|
|
|
|
|
freylach
@pupickova :D :D tak teď jste mě dostala  Já mám zcela opačný problém  Mám 45 kilo a prsa mínus pětky...takže ač to může znít neuvěřitelně, taky mám problém cokoli konfekčního si normálně půjčit. Když jsem se vdávala poprvé, přišla jsem do salonu a od dvěří se ozvalo: "noooo tak to bude problém"
|
|
|

estrellita86
|
Přidala 429 příspěvků.
|
|
|
|
|

pupickova
|
Přidala 2947 příspěvků.
Region Příbram.
|
|
|
|
|
|
|
freylach
@estrellita86 Ani nemusíte, týden před svatbou, kdy bude poslední představetní zkouška vám šaty upraví podle aktuální velikosti.Navíc...svému budoucímu muži se líbíte tak jak jste ne? Tak hubnout netřeba 
|
|
|

estrellita86
|
Přidala 429 příspěvků.
|
|
estrellita86
@freylach No být to na ženichovi, hubnout nemusím, ale je to na mě a cítím, že musím  )
Mě spíš děsí ta představa, že přijdu do salonu a tam zjistím, že mi nic není..čímž by se moje depka rapidně prohloubila..proto chci trošku počkat...a pak je budu shánět na poslední chvíli.když to vidím, jak mají nevěsty jasno v šatech třičtvrtě roku před svatbou....uff, v tomhle budu pozadu...
|
|
|
|
|
freylach
Pokud nemáte svatbu v červnu, pak je to ok 
|
|
|
|
|
freylach
Funguje to? nějak mě to vyhazuje...?
|
|
|

avano
|
Registrovala se 1. října 2009 na beremese.cz.
Přidala 2853 příspěvků, 1 album a 2 inzeráty.
Region Domažlice.
|
|
avano
holky, já šaty vyřešila šalamounsky  půjčovnám se to asi líbit nebude  koupila jsem si na bazaru šaty, co se mi líbily a nechám si je zkrátit na dýlku ke kolenům, kamarádka mi ušije barevnou spodničku a bude vyřešeno 
|
|
|

dobrak
|
Registrovala se 29. ledna 2010 na beremese.cz.
Přidala 85 příspěvků.
- Svatba byla 10. října 2010
|
|
dobrak
Specialni pujcovna nad neni treba, kratke svetle saty se daji casto najit v konfekci. Nebo koupit v Linii, maji jich tam hodne a daji se i usit na miru. Nebo podle fotky, ale to nedelaji radi, lepsi je nechat si poradit. Ja jsem rekla svou predstavu vybrala si na doporuceni hedvabny santung a jsem moc spokojena.
|
|
|
|
|