coverphoto
Neaktivní

veritas25

Veronika Aiblová
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 30. říj 2013
bydlí v městě Brno
Info o svatbe
Svatba byla 23. 8. 2014
3526
dní po svatbě
Aktivita
6 příspěvků ve fotoblozích
11 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
BrnoSrpen 2013Srpen 2014
Kolekce
  • prsteny
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +16
Svatební album
Veronika a Zbyněk
23. 8. 2014 Brno | 20 fotek
fotograf
Vít Almer - fotky jako koníček..:-)
Zcela náhodou potkaný a úžasně příjemný a milý a ochotný človíček. Byl s námi, i když mu ženu vezli z porodnice a pořád držel příjemnou atmosféru. :-)
etikety na láhve
Leona Václavíková
Včetně výborného vínka doplněného o baječné a ochotné manžele, kteří tento podnik mají, to byl nádherný dárek pro naše hosty, který se povedl. Zapomeňte na mýdla nebo cukroví, berte víno. :-)
ženichův oblek
Obleky Mahdall Brno
Oblek byl dražší, ale zdarma k němu pravé italské botky pro ženicha a hlavně oblek kvalitný, doupravený tak aby přesně seděl a propracovaný tak jako nikde jinde. :-)
svatební šaty
svatební salon Paloma, Brno - město
Upřímný salon s krásným výběrem za rozumné ceny. Necpou Vám tam to, co zrovna koupily, ale to co Vám sedí a citíte se v tom i vy dobře. Ceny zhruba průměrné a přístup ochotný a vstřícný. :-)
hudba
D.S.A. - Dj Libor
Užasný člověk, s praxí, nadhledem a neuvěřitelným výběrem. Vše s ním jde domluvit, má i party efekty a osvětlení, když se připozdí, světla potemní a začně se řádit. :-)
květiny
Květiny Leona Machálková
Doporučuji najít si na FB a rozhodně oslovit. Tak ochotného, energického, nápaditého a levného človíčka už asi dlouho nepotkám. :-)
make-up
Vlaďka Toulavá - Mary Kay
Hrozně příjemná slečna, narazila jsem na ni náhodou v CaA a nalíčila mě, asi 5 dalších žen a pořád se usmívala, i když s tím takto původně vůbec nepočítala. :-)
doplňky ženicha
Svatební salon EL
Vestička, vázanka, spona do vlasů, závoj, kabelka a deštníček mi ochotně zapůjčili a vše bylo krásně nachystáno. El je milý a ochotný salon, profesionálové. Jen šatky jsou tam spíše pro drobnější nevěsty. :-)
Žádné příspěvky