coverphoto
Neaktivní

romikkeiko

Zmrzlá
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 9. říj 2017
Info o svatbe
Svatba byla 16. 6. 2018
2133
dní po svatbě
Aktivita
43 příspěvků ve fotoblozích
114 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +114
Svatební album
Zmrzlá a Zmrzlý
16. 6. 2018 | 118 fotek
výzdoba
vlastní
Inspirace převážně zde.
květiny
Alena Kodejšová
S touto paní je to poněkud složité. Kytkám nerozumím, tak jsem jen uvedla, jaké barevné a tvarové kombinace bych měla ráda. Bohužel jsem až do konce nevěděla, jaké květiny v kytici budu mít. Chtít k ní ladit ostatní výzdobu, tak mám regulérně smůlu. Její chování na samotné svatbě popisuji níže. Přesto byla kytice ne úplně podle mých představ, ale k šatům a k prostředí se hodila, celkový dojem hezky dotvořila.
svatební prsteny
Ocelnictví Kladno
Snubní prsteny z wolframu. Přijeli jsme po předchozí domluvě na prodejnu osobně, otevřeli pro nás i v době inventury. Neměli bohužel takový výběr, jako mají na stránkách, ale vybrali jsme.
bižuterie
Preciosa
Od této firmy jsem měla přívěšek.
účes
Make AAB
Ani zde jsem přesně nevěděla, jak mé dlouhé vlasy zpracovat, ale Anděla si poradila hned a skvěle. Lokny časem povolily, to je jasné, ale bez ní bych jako víla nikdy nevypadala.
make-up
Make AAB
Neměla jsem jasnou představu, přála jsem si výrazné oči a to mi splnila do puntíku. Je to velmi přátelská mladá paní, která i ve vypjatých situacích zachovává klid. Nemohu sice říct, že se za celý večer make-up nehnul-hnul, ale nevydilo mi to.
svatební šaty
Marta Bradáčová
Kamarádka, která šije po večerech, hrozná perfekcionalistka, která jeden šev předělává klidně 5x a tím se dostává do skluzu. Práci odevzdává na poslední chvíli, ale stojí to za to - vždycky. Sedly jsme si jako lidé a sdílíme podobné představy, její šaty byly to nejhezčí na celé svatbě.
dorty
cukrárna JAVEKO v Jablonci nad Nisou
Vytvořili nám jednoduchý, lehký a nepřeslazený dort za bezkonkurenční cenu. Také skvělá volba.
Žádné příspěvky