Potřebujete rychle a originálně vyřešit dárek k Valentýnu? S HappyFoto je to hračka i na poslední chvíli!

4. úno 2014

Máte počítač? Internet? A nějakou pěknou fotografii? A víte, že není nic jednoduššího než vytvořit valentýnský dárek z jedné jediné fotografie? Dokonce nemusíte stahovat ze stránek fotoslužby www.happyfoto.cz žádný speciální program. Fotodárky k Valentýnu vytvoříte on-line, za pár minut, v pohodlí a v teple svého domova.

U HappyFoto máte na výběr z mnoha vhodných fotodárků. Doporučit můžeme například polštář ve tvaru srdce. Na něj se vejde fotografie o rozměrech až 25 x 18 centimetrů. Až bude váš milý nebo vaše milá večer uléhat do postele, určitě na vás při pohledu na polštář nezapomene.

K polštářku můžete věnovat svému Valentýnovi nebo Valentýnce i plyšáka. Zamilovaný medvídek má na krku mašličku se dvěma červenými srdíčky a na sobě tričko. A z toho trička se na vaši milovanou polovičku můžete usmívat z fotografie o rozměru 5 x 5 centimetrů.

Hledáte-li levnější dárek, kterým byste potěšili svého miláčka, nechte mu vyrobit plyšový přívěsek, který může nosit na klíčích nebo třeba na kabelce. Malá plyšová žirafka nebo sloník mají malinkatá trička a na ta se krásně vejde fotka o velikosti 3 x 2 centimetry.

Chcete-li naopak obdarovat milovanou osobu dražším dárkem a ještě ji zabavit, vytvořte jí puzzle z vaší společné fotografie. Největší obraz z puzzle obsahuje celkem 500 dílků a má rozměr 47 x 33 centimetrů.

Tím ale výčet tipů na fotoprodukty vhodné jako dárek k Valentýnu určitě nekončí. Vybírat můžete z hrnečků a dalších různých fotodárečků, zajímavé je třeba i těžítko „sněhová koule“ a máte-li opravdu pěknou fotku, můžete z ní vyrobit i fotoobraz. Novinkou mezi fotodárky je i kryt na iPhone a iPad.

Jestli jste se dosud báli vytvářet fotodárky, zkuste to právě teď. Podívejte se, jaké produkty má HappyFoto nyní v akci, potěšte svého Valentýna nebo Valentýnku a ušetřete! Dříve, než se pustíte do tvorby fotoknihy, která je určitě nejkrásnějším fotodárkem, vyzkoušejte si práci s fotkou u HappyFoto na jednoduchém fotodárku, ke kterému budete potřebovat jen jednu fotografii z vašeho archivu.

Zajímá vás, kdy fotodárek dostanete? Tuto informaci najdete v ceníku. Doba zpracování se pohybuje od 4 do 8 pracovních dnů. Ceník a více informací najdete na www.happyfoto.cz.