Pár tipů pro nevěsty ;o)

21. dub 2011

Tak už to mám za sebou :) Chci se s vámi podělit o svoje poznatky :)

Doporučuju, nechat si dostatečné časové rezervy -  nebudete šílet a třeba my jsme se pořád někde fotili, protože prostě bylo plno času :D Hezky doma v klídku jsme udělali fotky s rodičema, babičkama apod., po obřadu už byl trochu zmatek.

Myslete na ženicha :D Já jsem si sbalila všechny věci a vůbec mě nenapadlo sbalit věci na druhý den i pro něj (spali jsme v místě hostiny)... a jeho to nenapadlo taky :D, takže druhý den ráno nahodil sako ještě s myrtou a jel domů komplet oblečený do svatebního :)

Kromě prstýnků, občanek a svědků nic není důležité - obě maminky i svědkyně si zapoměly kytku a zjistili to prakticky až před radnicí :D

Maximálně doporučuju fotografa (nebo v našem případě fotografku) už od rána... nejen pro ty krásné fotky, co vám udělá ale taky pro to, že to bude možná jediný člověk, který se vás nebude NEUSTÁLE ptát, jestli jste nerzvózní... a je pořád u vás, takže v případě potřeby podrží kytku, upraví šňěrování na šatech apod. Nebo prostě někoho, kdo není svatebčan, aby vám pomáhal a rozptyloval vás :)

Výběr restaurace - v naší restauraci jsou na všech stěnách sportovní dresy, paní provozní má poněkud svérázný způsob jednání, ale.... to jídlo bylo fantastikcké!!!! Od předkrmu, přes polévku, vynikajíci svíčková a bohatý raut.... prostě na svatbě musí být co jíst ;)

Dort - ať ho budete krájet kdykoliv, stejně ho polovina lidí odmítne - my ho krájeli večer a snědla se sotva polovina horního patra - i když pak se hodil do výslužek :)

Šaty na převlečení - já jsem se převlékala proto, že jsem měla šaty o něco delší, takže se v nich strašně špatně tancovalo... je lepší, něco na přvlečení mít, než pak být "nešťastná" ze svých šatů

Bublifky - doporučuji všemi deseti, snad nejlepší investice do zbytečnosti :) :) Kromě toho, že dělají bublinky (překvapivě :D), tak si je všichni nechali a odmítali je dát z ruky, ještě večer se občas z ničeho nic na parket snes proud bublinek... prostě super zábava pro všechny :)

Výzdoba - nikdo to nakonec neřeší, my jsme měli ubrusy s logem Gambrinus  (teda bílé ubrusy s bílý vyšitým logem, naštěstí :D) a všimla jsem si toho až někdy večer... Ale udělá to pěknou atmosfétu - u nás měly úspěch plovoucí svíčky a jmenovky - větrníčky, což si hosti i brali na památku, fotitli se s nimi a tak :)

A nevěsty - svatba není jen papír, ale ani to není nejdůležitější den v životě, takže si ji hlavně užijte podle svého ;) ;)

A hlavně se pořád usmívejte :) :) :)

Tímto chci poděkovat svému muži, že byl ten nejvzorněší ženich ze všem :)

  • ivona83Pěkný článek, poučím se z něj 🙂
    • kesiculkrásný článek 🙂
      • nejstastnejsinevestaděkuji za poučný článek, určitě má něco do sebe...
        • simba77tak to je suprově napsané ,o), halvně ten dort si myslím,že taky tak bude.
          • ewelinkaaaDíky za rady! Určitě se budou hodit... 😉
            • kucirlibMoc pěkný článek, trochu mne to uklidnilo.
              • radka279svadba je holt o jedle, zábave a pití... keď so sa zamyslela, čo si pamätám z iných svadieb bolo presne toto...nevesta bola v bielom, aké šaty neviem, aký účes - rozpustené, vypnuté- iné nič podrobné, farbu obleku ženicha, ako hral DJ alebo kapela...či bol zasadací poriadok alebo nie - väčšinou bol chaos...ostatné bolo vedlajšie a podľa toho sa aj riadim....
                • chrissy11diky za rady........potvrzujes co celou dobu rika muj pritel. Dobre jidlo, dobre piti, muzika a super lidi, na vsechno ostatni se casem zapomene ( tudiz to neni tak dulezite). 🙂