coverphoto
Neaktivní

lysecek

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 6. úno 2012
Info o svatbe
Svatba byla 4. 10. 2014
3492
dní po svatbě
Aktivita
0 příspěvků ve fotoblozích
93 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
hostina
společenské centrum Sýpka Medlánky
Měli jsme tam raut pro kamarády, pěkné místo v dosahu MHD za slušnou cenu. Je tam i malá kuchyňka s několika lednicemi, pódium... Docela dost lidí mi ten prostor chválilo, že je krásný, přitom jsme sál vůbec nezdobili, protože se nám nechtělo:).
hostina
Na Kytnerce
Spolupráce trochu zmatená, ze začátku jsem byla rozhodnutá jít jinam, protože nám odmítali přidat dva stoly do salonku, aby se nás tam vešlo asi o šest lidí více s tím, že nemají stejné stoly (!), a to půl roku před svatbou. Při další návštěvě nám zase někdo jiný řekl, že mají ještě jiný salonek s větší kapacitou, o kterém nám předtím pan provozní vůbec neřekl... Ale nakonec spokojenost, jídlo bylo dobré, obsluha příjemná a ochotná, polévku donesli všem naráz, druhé jídlo už teda ne, ale jinak vše ok. Cena dobrá.
dorty
známá maminky kamaráda:)
Překrásný a chutný dort za neuvěřitelnou cenu, paní byla více než ochotná, mohu poslat kontakt do IP.
květiny
Rosebud, Brno
Úžasné, dobrá spolupráce, moderní a překrásné kytice. Měli plno dobrých nápadů, např. nám navrhli, že nám zapůjčí vázy, abychom mohli květiny pro mě, družičky, maminky atd. použít i jako výzdobu na stůl, takže jsme nakonec měli i na stole květinovou výzdobu, do toho bychom jinak určitě neinvestovali a vypadalo to opravdu krásně. Cena ok, v poměru k výslednému efektu a spolupráci docela nízká.
svatební prsteny
Štauder - snubní prsteny
Skvělá cena, krásné prstýnky. V jiných zlatnictvích mají sice větší výběr vzorů, ale tady nám udělali na zakázku přesně podle našeho návrhu. Konečná cena měla přesáhnout o 500 tu, kterou nám řekli při objednání, tak nám sami od sebe (!) dali slevu 5%, abychom neplatili víc, než jsme měli slíbeno.
koláče
Bílovická pekárna Solniční Brno
Koláčky dobré, cena ok:).
catering
JH Rest, Ždánice
Jídlo bylo vynikající a i krásně vypadalo. Všichni si ho chválili, i to, že bylo hodně druhů, což nebyla naše zásluha, my jsme jen udali počet lidí, namysleli to vše v cateringu. A cena byla více než příjemná.
Žádné příspěvky