coverphoto
Neaktivní

luccyla

Lucka
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 2. říj 2012
bydlí v městě Plzeň
Info o svatbe
Svatba byla 13. 7. 2013
3912
dní po svatbě
Aktivita
16 příspěvků ve fotoblozích
81 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +147
Svatební album
Lucka a Vláďa
13. 7. 2013 | 151 fotek
svatební prsteny
Zlatnictví Rýdl - Zásnubní a snubní prsteny.
Prsýnky jsou krásné. Ale již 16 dní po svatbě jsme zaznamenali, že jsou hodně poškrábané. Máme půl lesk, půl mat a opravdu celý mat začíná být silně poškrábaný. Neděláme s nima žádné těžké práce, po svatbě jsme odjeli na dovolenou, takže žádná práce nic. Tohle je opravdu zklamáním. Za vyšší cenu jsem očekávala vyšší kvalitu.
květiny
Frezia Fleur - Svatební květiny
100% nadšení, vřele doporučujeme. Vše bylo perfektní, překrásné. Z celé výzdoby a květin jsem byla okouzlená. První dojem mi vyrazil dech.
dárky pro hosty
Teta, vyhlášená perníkářka :-)
Udělala nám perníčky ve tvaru srdíček. Opravdu krásná vzpomínka.
koláče
Nemocnice Milosrdných sester Karla Boromejského v Praze, cukrárna Orchidej Rokycany, Zuzana Dvořáková
Koláčky jsme měli jednak z cukrárny z Rokycan - byli opravdu maličké a vynikající. Všichni nám je moc chválili. Od Boromejek jsme měli výslužky a pár koláčků na stůl. Koláčky byly nádherné, chuťově moc dobré, nebyli tak sladké jako koláčky z cukrárny, takže každý si vybral podle své chuti :-) Jednání obou zmíněných bylo rychlé, výborné s ochutnávkami a cenově velmi krásné. Od Zuzany Dvořákové jsme si nechali udělat makronky - vynikající a cupcaky, opravdu nádherné. Se vším cukrovím jsme byli nad míru spokojeni.
dorty
Marie Špachmanová
Jednoznačná volba. Všechny moje nápady byly zrealizovány do nejmenšího detailu. Chuťově byl dort naprosto vynikající. Měli jsme čtyři patra, každé jiné. Všichni si vybrali to své. Opravdu velká spokojenost a naprosto senzační cena.
instrukce pro svatebčany
Nevěsta, ženich
Vytvořili jsme si svatební web - který opravdu doporučuji, měl velký úspěch a řekla bych, že byl velmi praktický.
svatební oznámení
Goldpress, s.r.o.
Svatební oznámení bylo krásné, všichni nám jej chválili. Bylo velmi rychle přichystané, bezproblémové jednání a přijatelná cena.
ubytování
zámek Lnáře
Ubytování bylo moc pěkné. Měli jsme jak apartmány, tak snandardní pokoje. Zařízení bylo perfektní, na místě byl bazén, spoustu dalších možný aktivit (sportovních). A co bylo opravdu velkým plusem - neomezený čas opuštění pokojů.
Žádné příspěvky