coverphoto
Neaktivní

krasomilova

  /  42 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 27. dub 2011
bydlí v městě Praha
Info o svatbe
Svatba byla 8. 9. 2017
2420
dní po svatbě
Aktivita
4 příspěvky ve fotoblozích
24 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (1)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Na 100% doporučuji na make-up paní Dufkovou. Udělala ze mě vážně princeznu a co víc make- up mi vydržel dlouho do noci a jako bonus mě paní Dufková nafotila a poslala mi krásné fotografie které byly mnohem krásnější než od fotografa.Takže za mě doporučuji všem co chtějí vypadat skvěle.
hudba
Hudební produkce CARA
Doporučuji hudební produkci CARA, Martina se svým kolegou byla úžasná, byli krásně sehraný, příjemný. Dokonece nebyl problém aby se hrálo déle a to všechno za pár stovek. Takže pokud chcete prima kapela za dobrou cenu doporučuji CARA - Martina Šíbová.
výzdoba
GregorEvent
Pokud uvažujete si zapůjčit potahy na židle doporučuji firmu Svatební potahy-David Gregor. Velice rychlé jednání a co víc zdarma vám půjčí i několik druhů potahů na židle aby jste je vyzkoušely. Osobně jsem této služby využila a udělala jsem dobře protože nakonec zvítězily potahy kteŕé jsem vůbec nechtěla. Další věcí je že uvádějí u hodně potahů že jsou originál na všechny židle ale bohužel tomu tak není. Takže je vážně lepší této služby využít. Ještě musím dodat že mi potahy přišly dřív než ve smluvený termín za co dávám palec nahoru.
dorty
Karlíkova továrna
Všem doporučuji tuto cukrářskou výrobnu v Praze. Dort od nich vypadal báječně a ještě ke všemu byl výborný. A co je nejlepší že dort platíte pouze ve výrobní ceně. Žádný zprostředkovatel tutíž daleko nižší cena, vyrobí i mini dezerty a vše dovezou na místo určení. Doporučuji na 100 %
civilní obřad
Chvalský zámek v Praze-Horních Počernicích
Doporučuji tento zámek, nejenže je krásný ale má i nádherné okolí pro focení a oddávající byly velice milé.
hostina
Branická tankovna
Branická tankovna asi není úplně přímo restaurace na svatby ale i přes to jsme se rozhodli tam naší svatbu udělat a to všechno po domluvě se slečnou Dominikou která se o restauraci stará. Nikdo by nevěřil jaké věci se dají v této nenápadné restauraci vytvoři a co víc jídlo bylo famózní, obsluha také a to vše za přijatelnou cenu. Takže jestli chcete krásnou svatbu za dobrý peníze doporučuji Branickou tankovnu v Bráníku.
Žádné příspěvky