coverphoto
Neaktivní

klaudina22

Marcela
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 26. bře 2007
bydlí v městě Brno
Info o svatbe
Svatba byla 22. 10. 2011
4562
dní po svatbě
Aktivita
0 příspěvků ve fotoblozích
37 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Kolekce
  • inspirace
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
svatební oznámení
Taťána Czyžová- Kreativno.cz
Vlastnoruční výroba mé kamarádky dle našich požadavků. Krásné a originální
svatební šaty
Svatební salón ANO v Brně
Velká spokojenost, množstevní slevy a slevy za nákup prstýnku v přidruženém zlatnictví, velká ochota personálu, vysoká spokojenost, dobré ceny.
květiny
paní Řeháčková- Bohunice
stavební kytice byla krásnější, než jsem si ji představovala. Nádherné květiny, bezproblémová spolupráce, perfektní ceny.
výzdoba
Svatba dekor
Výzdoba v restauraci byla naprosto nádherná! Svatba byla laděná do tématu podzim, vše hezky sladěno, perfektní spolupráce s agenturou.
svatební auto
Veteran car
na svatbu jsme jeli starou Škodou a bylo to nádherné! Pan majitel-řidič přijel v dobovém obleku, neustále se usmíval a vůbec neměl problém nám kdekoliv zastavit na zdržet se na focení. I cenově jsme byli spojeni. Stálo to za to!
hostina
Hotel Žebětínský dvůr, Brno
Super domluva s hotelem, vycházeli nám ve všem vstříct. Jídlo bylo výborné a bylo toho až až! Jediné co je malé mínus je pomalá obsluha (dvě servírky ze tří mají minus). Jinak vše perfektní.
hudba
Melody Music
Původně nám mělo hrát manželské duo, ale jelikož paní porodila několik dní před naší svatbou, přijel manžel sám a hrál na klávesy. Přestože jsme z toho byli trochu nervózní, pan kapelník si zaslouží obrovskou pochvali protože sám měl hudbu pod palcem od 1h v kostele až do jedné do rána a parket byl neustále plný!! Velký obdiv a dík!
fotograf
Libor Pala
Perfektní fotograf. Libor je strašně sympatický a pohodový člověk. Dokonce semu povedlo, abysme zapomněli na foťák a byli přirození. S fotkami i spoluprací jsme velmi spokojeni. Focení nás bavilo a hodně sme se nasmáli :)
Žádné příspěvky