coverphoto
Neaktivní

ginich

Hanka
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 22. dub 2010
Info o svatbe
Svatba byla 16. 6. 2012
4334
dní po svatbě
Aktivita
1 příspěvek ve fotoblozích
17 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +65
Svatební album
Hanka a Milan
16. 6. 2012 Ostrava | 69 fotek
květiny
p. Kepáková - doporučuju
příjemná, ochotná, s hordou nápadů....
svatební prsteny
BISAKU Snubní prsteny
na veletrh jsme museli jít oba dny, protože ten první se nám nepodařilo vybrat jen jedny prstýnky:-) Cena byla vyšší, ale při každém pohledu na levý prsteníček si říkám, že jsme udělali dobře:-)
bižuterie
zdejší bazar - společně s ozdobami na auto, rekvizitami na focení (ani na ně nedošlo), truhličkou apod.
doporučuji
make-up
p. Jarošová - pěkná práce
po totálním zklamání v ostravském salonu, jsem byla velice ráda, že jsem potkala právě ji. Je fakt, že z problematické pleti dětskou prdýlku neudělá, ale na tak detailní zkoumání stejně nikdo neměl čas:-), sama jsem si zvolila přirozenější vzhled než vrstvy make-upu. Líčila mě, mamku i segru a všechny jsme byly spokojené. A cena...nižší, než jsem platila v Ostravě za zkoušku.
ženichův oblek
Pánské obleky BANDI
koupili jsme košili, manžet.knoflíčky, oblek, boty, regatu i ponožky :-) Pokud nejste v nakupování těchto věcí zběhlí, doporučuju paní (asi) prodavačku s východním přízvukem - nespokojí se s kompromisem, doladí ženicha k nevěstě, šperkům apod. a vysvětlí to tak krásně, že při druhé návštěvě jsem byla za prodavačku už považovaná i já :-)
svatební šaty
Salon Angelika, Ostrava - spokojenost
krásné šaty a díky tomu, že často obměňují vystavené kusy, jsem svoje šaty oblékla jako první nevěsta! Čisté, voňavé až do pondělního vrácení..po zdejších recenzích jsem tam ani nechtěla jít, ale - pan majitel zas není takový "bubák" a osluhovala mě mladá, příjemná slečna. Cena půjčovného průměrná, ale pokud tam koupíte i boty a závoj, tak to vzroste...Já neměla žádný problém, za ty slova chvály to stálo, takže doporučuji.
dorty
p. Havlátová, Bílovec - bezkonkurenční
velké koláčky na výslužky, malé koláčky na hostinu, veškeré cukroví jedno jako druhé, dort dle našeho přání, upomínkové perníčky...a to vše i nabalí, připraví. Nelze nic vytknout, i cena byla příznivá.
hudba
Štístko MUSIC
příjemný, mladý pár. Přestože ve svém několika stovkovém repertoáru neměli píseň, kterou jsme si vybrali na první tanec, bez poblémů se ji kvůi nás naučili. Hráli déle, než měli zaplaceno, ani vedro je nepoložilo a hráli, na co si kdo vzpomněl...Všichni byli spokojeni.
Žádné příspěvky