coverphoto
Neaktivní

alanys

Renata Hörstová  /  39 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 19. říj 2010
bydlí v městě Jičín
Info o svatbe
Svatba byla 13. 8. 2011
4634
dní po svatbě
Aktivita
103 příspěvků ve fotoblozích
13 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (1)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +178
Svatební album
Renata a Honza
13. 8. 2011 Jičín | 182 fotek
doplňky ženicha
Vazanky.com
Jednoduchá objednávka, přijatelná cena i rychlé dodání. Objednali jsme celou svatební sadu - vesta, regata, kravata, kapesníček, manžetové knoflíčky - sada byla krásná a s hnědým oblekem perfektně ladila.
svatební oznámení
4M
Svatební oznámení a jeho výběr nám dal dost zabrat, ale nakonec jsme vybrali úžasné jednoduché oznámení za přijatelnou cenu a všem se moc líbilo.
dorty
E-dorty.eu
Úžasná spolupráce, dort na přání byl dokonalý a krásný a chuťově výborný a poctivý. Veškeré zákusky taktéž dokonalé, chutné, lehké. Dokonalost sama.
šperky
Fler
Šperky jsem si nechala vyrobit na míru a jsou krásné. K šatům perfektně ladily a krásně se nosily po celý den. jen škoda, že jsem nevyužila i vlásenky, které jsem do sady měla také vyrobené.
svatební prsteny
Zlatnictví Rýdl - Zásnubní a snubní prsteny.
Prsteny jsme si vybrali na veletrhu, takže byly se slevou. Jsou krásné, všichni je obdivovali a nám se nosí moc pohodlně. Zlatnictví Rýdl můžeme všem doporučit nejen pro jejich perfektní servis, ale i milý přístup k zákazníkům.
květiny
Květinářství Háčko Nová Paka
Měla jsem představu o svatební kytici i o výzdobě. Uskutečnění květin mé představy předčilo. Pan Cyril moje nápady a návrhy zrealizoval naprosto dokonale a dotáhl je k dokonalosti. Květiny i celá květinová výzdoba byla ještě krásnější než v mých představách. Svatební kytice byla úchvatná a vydržela celý dlouhý den ač jsem s ní dělala psí kusy.
ženichův oblek
Egisto
Oblek jsme koupili v Outletu, za dobré peníze a myslím si, že z kvalitního materiálu. Seděl perfektně, byl pohodlný a dokonce nám při koupi prodavačka prohodila kalhoty z menšího obleku. Ženich byl spokojený.
make-up
Vraťka Fišarová - Studio Sun Nová Paka
Zkoušky líčení jsme měly dvě, druhé líčení zvítězilo. Nalíčená jsem byla během chviličky a krásně. Make-up vydržel celý den a byl krásný. Jsem moc spokojená.
Žádné příspěvky